Fall Guys Steam'de 2 Milyon Oyuncuya Ulaşarak Yeni Bir Rekora İmza Attı

Fall Guys Steam'de 2 Milyon Oyuncuya Ulaşarak Yeni Bir Rekora İmza Attı

Devolver Digital'in yeni oyunu Fall Guys, oyunun 4 Ağustos'ta yayınlanmasından bu yana PC platformunda 2 milyon satış rakamına ulaştı. Bir basın bildirisi, Fall Guys'ı hem Devolver hem de geliştirici Mediatonic için “şimdiye kadarki en başarılı lansman” haline getirdiğinden bahsediyor.

Devolver daha önce, Fall Guys'ın PS4'te (PS Plus ile oyunun ücretsiz olduğu) ve PC'de 1,5 milyon oyuncuya ulaştığını duyurmuştu. 

Mediatonic'ten Paul Croft yaptığı bir açıklamada “Fall Guys'a destek veren tüm oyuncularımıza destekleri için son derece minnettarız ve gelecek için büyük ve güzel planlarımız var.”

Croft bu “büyük planlar” üzerine daha fazla ayrıntı vermedi. Oyun Nintendo Switch veya Xbox One için duyurulmadı, ancak bu platformlar için önümüzdeki dönemlerde yeni çalışmalar yapılabilir.

Fall Guys, PC platformunda iki milyon satışa ek olarak Twitch'te 23 milyon izleme saati süresine ulaştı. Ek olarak, oyuncular 1,5 milyon taç kaptı ve 60 milyon kez öldü. Bu istatistiklerin yalnızca PC için mi yoksa hem PC hem de PS4 için mi olduğu bilinmiyor.