Fallout 4’ün Sim Settlements Modu Eklentisi, Kaynak Paylaşımını Basitleştiriyor

Fallout 4’ün Sim Settlements Modu Eklentisi, Kaynak Paylaşımını Basitleştiriyor

Sim Settlements‘in oyunun resmi bir parçası olması çok iyi. Chris, geçen yıl Kinggath‘ın Fallout 4 yerleşimcileri modelinin lansmanını takiben söyledi. 2017’nin En İyi Modunu kazandı ve o zamandan beri etkileyici bir büyüme sağladı.

Şimdi, IDEK’in Lojistik İstasyonu, arz hatlarını otomatikleştiren ve anlaşmazlıkların kaynak paylaşımını geliştiren bir sanayi arsası yaratarak yerleşim bakımı için lojistik endişeleri azaltmayı amaçlıyor.

Modun yaratıcısı IDontEvenKnow, “Yerleşim ağı berbat” dedi. “Tedarik hatları kurulumu rahatsız ediyor ve daha yerleşimlerin kilidini açtığınızda yeniden tanımlamak daha da can sıkıcı.” diye ekledi. 

“Bunu hafifletmek için bu modu hazırladım, Sim Settlements ile yerleşimciler kendi kasabalarını inşa etmekten mutluluk duyuyorlar; neden kendi lojistik ihtiyaçlarını da yönetmesinler ki?” dedi.

Uygulamada, oyuncular yerleşim yerlerinin lojistik istasyonlarına yerleşimcileri atarlar, en yakın yerleşime otomatik olarak bir karavan güzergahı atanır. Ağınız büyüdükçe, mod, tedarik hatlarınızın ek giriş gerektirmeden verimli güzergahları korurken, tedarik hatlarınız otomatik olarak kendilerini minimum yer kaplayan ağaç üretmek için ayarlar.

Aşağıdaki gibi görünür;

Lojistik İstasyonları, kaynaklarını standart tedarik hatlarına karşı daha verimli bir şekilde yeniden dağıtıyor ve bu da yerleşimcilerin mutluluğunu sağlamak için tasarlanıyor. Bununla ilgili daha fazla bilgi ve modun depolama ile  kaynak otomatik koleksiyonunu nasıl ele aldığı modun Nexus Mods sayfasında bulabilirsiniz.

Kaynak: 1