Fallout: Miami Oldukça Güzel Görünüyor

Fallout: Miami Oldukça Güzel Görünüyor

Fallout: Miami

Fallout: Miami

Fallout 4 için bir sonraki büyük toplam dönüşüm modu oyuncuları Miami‘ye götürüyor. Fallout: Miami için yeni bir fragman, Fallout evrenin savaşla parçalanmış, radyasyon dolu manzarasında Florida kentinin yeniden inşasını gözler önüne seriyor. Fallout: Miami’nin ardındaki birincil modder, The Elder Scrolls V: Skyrim için iyi tanınan Shard of Oblivion modunun arkasındaki yaratıcısı olarak tanınan Milan “Mika999” Brajkovic.

Yeni mod, yeniden tasarlanan içeriği Fallout 4, Far Harbor ve Nuka-World DLC genişlemelerinden alıyor. Fallout: Miami’nin internet sitesi modun haritasının, Far Harbor‘dan biraz daha büyük olacağını ve South Pointe Pier’i Fontainebleau Hotel’e taşıdığını belirtiyor. Mod, henüz resmi bir çıkış tarihi içermiyor ve arkasındaki içerik oluşturucular, projeyi bitirmek için Fallout Creation Kit’tine aşina olan gönüllüler arıyor. Fragman, Fallout: New Vegas‘a benzer bir deneyim vaat ediyor gibi görünüyor.

Fallout 4, Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Ancak, çoğu mod gibi, Fallout: Miami sadece PC için planlanıyor.

PC için bir başka mod, Fallout: New California, 23 Ekim’de başlıyor. Polygon’a göre, New California bir Fallout: New Vegas modudur ve onun hikayesi, Bethesda’nın 2010 RPG’sine resmi olmayan bir prequel olarak davranır.

Fallout serisinin bir sonraki resmi sürümü olan Fallout 76 ise, Batı Virginia’ya gidiyor. Oyun, orijinal 1997 oyununun hikayesinden yaklaşık 60 yıl önce Fallout zaman çizelgesinin en erken noktasında gerçekleşir. Bethesda, tek oyunculu bir RPG’nin aksine çok oyunculu bir çevrimiçi deneyimi tercih eden Fallout 76 ile farklı bir yaklaşım benimsiyor. Fallout 76, 14 Kasım’da Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak. Ekim ayı için bir beta planlanıyor.