Far Cry 5 Tüm Kampanya Boyunca 2 Kişilik Co-up’ı Destekleyecek!

Far Cry 5 Tüm Kampanya Boyunca 2 Kişilik Co-up’ı Destekleyecek!

Steam’de birden bile ortaya çıkan Far Cry 5 için bir liste, tarikat liderlerinden Joseph Seed ve kardeşleri Heraldlara karşı iki kişilik co-op oyunu destekleyeceğini ortaya koydu. Ubisoft, co-up oyununun yan görevlerle sınırlandırıldığı Far Cry 4’ün aksine, Montana’daki iki kişilik oyunun tüm kampanya boyunca kullanılabileceğini belirtti.

Listedeki bazı şeyleri zaten biliyoruz: silahları insanlar, pençeleri hayvanlar kuşanıyor gibi… ve aynı zamanda tavuklar için birebir olan traktör, ikonik muscle arabalar, ATV’ler, uçaklar ve daha fazlası da oyunda olacak. ‘’Geçmişe misilleme yapan bir dünya’’ açıklaması hiçbir anlama gelmezken ilginçtir ki önceki Far Cry oyunlarında kötü adamlar onlarla amansızca savaşmamdan mutlu oluyor ve hiçbir şey yapmıyorlardı. Bu oyunda da‘’Tarikat liderine büyük zararlar verin, fakat onun izinden gelen insanların gazabından sakının’’ denilmekte.

Listede ayrıca Far Cry 5’in üç farklı Edition’a sahip olacağı belirtiliyor: $ 60′ a satılcak olan temel dude-shooting sürümü; Big Game Hunter,Ace Pilot, The Explosive, The Chaos paketleri ile gelecek,AR-C muharebe tüfeğine ve eşsiz görünümleriyle 44 Magnum tabancasına sahip olacağınız, fiyatı 70 Dolar olacak olan Deluxe Edition ve son olarak bütün bunların hepsi ve üste sezonluk geçiş hakkı verip 90 Dolarınızı alan Gold Edition.

Sezonluk geçiş özelliklerinin içeriği henüz belirtilmedi fakat; ‘’Ek hikaye içeriği’’ ve Gear’ı kapsayacak gibi görünüyor. Hepsi için ön sipariş bonusu “kıyafet kıyafeti, tabanca ve araç derileri ile ek sarf malzemeleri” bulunan Doomsday Hazırlama Paketi’dir.

Far Cry 5, 27 Şubat 2018’de piyasaya çıkacak. Takipte kalın.