Far Cry 5 Yama Fotoğraf Modu Ekliyor

Far Cry 5 Yama Fotoğraf Modu Ekliyor

Far Cry 5 Photo Mode

Far Cry 5 Photo Mode

Far Cry 5‘in son yaması, onunla beklenen Photo Mode‘u getiriyor. Title Update 8, bugünün rutin bakımını takiben açılacak.

DLC paketleri ve solo Far Cry Arcade haritaları da dahil olmak üzere, tüm Solo oyun modlarında ana menü yoluyla kullanılabilir. Photo Mode, oyuncuların günün saati, görüş alanı, çerçeveler, filtreler ve hatta karakterlerinin yüz ifadeleriyle ilgilenmesini sağlar. PS4’e özgü God of War, ikinci cephede neyin mümkün olduğunu gösterdi ve şimdi de, şakacı snappers’ın, Hope County’de yaptıklarını görmek istiyoruz.

PC’ye özel, Far Cry 5’in en yeni yaması, klavye ve fare remaps’larını ayarlar. Ubisoft, bu güncelleme kaydında, “Artık fare imlecini klavye görüntüleri üzerinde hareket ettirerek her bir düğmeyle eşleştirilen eylemi görmek mümkün.” diyor. Benzer şekilde, oynanış ve UI düzeltmeleri uygulandı.

Bunun yanı sıra, Title Update 8 çoğunlukla ses, kooperatif ve stabilite genelinde hata düzeltmelerini hedefler ve ayrıca Arcade Editör’e çeşitli DLC silahları, hayvanlar, varlıklar ve araçlar ekler.

Eğer isterseniz Far Cry 5’i buradan indirebilirsiniz.