Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine, Eylül 2021'e Kadar Çıkmış Olacak

Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine, Eylül 2021'e Kadar Çıkmış Olacak

Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine, Eylül 2021'in sonundan önce piyasaya sürülme yolunda ilerliyor, Ubisoft son kazanç çağrısında doğruladı.

Yayıncı, iki oyunun hala 2021-2022 mali yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesinin planlandığını, bu da her ikisinin de 30 Eylül 2021'den sonra yayınlanmayacağı anlamına geldiğini yineledi.

Her iki oyun da , COVID-19 salgınından kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle Ubisoft'un 2021-2022 mali yılına (1 Nisan 2021'den 30 Mart 2022'ye kadar) ertelendi. Far Cry 6'nın 18 Şubat 2021'de yayınlanması planlanırken, Ubisoft'un popüler çok oyunculu nişancısının PVE odaklı bir uyarlaması olan Rainbow Six Quarantine'nin resmi bir çıkış tarihi hiç olmadı.

Dünya çapında milyonlarca kişinin tam anlamıyla karantina altına aldığını gören devam eden koronavirüs salgını göz önüne alındığında, Ubisoft Rainbow Six Quarantine'in adını yeniden değerlendiriyor gibi görünüyor . Şubat ayı kazanç görüşmesinin yatırımcı Soru-Cevap bölümünde, Ubisoft CEO'su Yves Guillemot'a, devam eden salgın ışığında oyunun kışkırtıcı başlığı soruldu. Guillemot, oyunun adının değerlendirildiğini ancak o sırada açıklayacak hiçbir şeyi olmadığını söyleyerek yanıt verdi.

Aynı sıralarda Rainbow Six Parasite adlı oyunun oynanışı ve görüntüleri PlayStation Store üzerinden sızdırıldı. Ubisoft daha sonra yeni adın, geliştiricilerin dahili oyun testleri için kullandıkları dahili bir yer tutucu adı olduğunu ve şirketin önümüzdeki aylarda Rainbow Six Quarantine hakkında paylaşacak daha çok şeyi olacağını doğruladı.

Rainbow Six Quarantine'in yeni adı da dahil olmak üzere her iki oyun hakkında daha fazla haber , E3 2021'in bir parçası olarak yaklaşan Ubisoft Forward etkinliğinde gelmesi muhtemeldir . Dijital sunum 12 Haziran Pazar günü başlayacak.