Farming Simulator 19’dan Yeni Seri Satış Rekoru

Farming Simulator 19’dan Yeni Seri Satış Rekoru

Farming Simulator 19

Farming Simulator 19

En yeni Farming Simulator 19 oyunu güçlü bir başlangıç yaptı. Bugün açıklanana göre, Farming Simulator 19, ilk 10 gün boyunca 1 milyondan fazla fiziksel ve dijital kopya sattı. Bir basın bülteni, özellikle Farming Simulator 19‘un 20 Kasım yayın tarihi olan gişe rekorları kıran bültenler için yoğun bir sezonun ortasında olduğundan başarının özellikle dikkate değer olduğuna işaret ediyor.

10 gün içinde satılan 1 milyon kopya, geliştirici Giants Software CEO’su Christian Amman’a göre yeni bir seri satış rekorunu temsil ediyor. “Takımın sıkı çalışmasının etkisini görmek inanılmaz. Farming Simulator 19, birçok yeni fırsat sunuyor ve oyuncularımız onlar hakkında heyecan duyuyor. Daha önce hiçbir zaman bir Farming Simulator oyunu bir milyona ulaşmadı ve bu kadar çok oyuncunun bu muhteşem yolculuğa katılmasıyla gururlu ve mutluyuz.”

Yayıncı Focus Home Interactive COO John Bert, şirketin Giants Software’in “son derece gururlu” olduğunu ve yeni satış kilometre taşının oyunun kaliteye olan bağlılığını yansıttığını da sözlerine ekledi. Farming Simulator 19, 4.500’den fazla yorumdan sonra Steam’de “çoğunlukla pozitif” toplam değerlendirme puanına sahip.

Farming Simulator‘un 2019 sürümünde yer alan yeni oyun, Giants Software’in “en çarpıcı ve etkileyici görseller ve efektler” sunduğunu belirten oyunun grafik motorunun “tam bir revizyonu” idi. Oyun ayrıca, John Deere’de Amerika ve Avrupa’da bir çiftliğin oluşturulması ve genişletilmesi için bir dizi yeni lokasyonla birlikte büyük bir yeni lisans ekledi. Oyun aynı zamanda ilk kez sürülebilir atlar da ekledi.

Farming Simulator 19 şimdi PlayStation 4, Xbox One ve PC’de. Bilgisayarınızda oynayabilirliğini kontrol etmek için Farming Simulator 19 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz. Oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Farming Simulator 19 İndir