FIFA 18 Soundtrack, 40’tan Fazla Şarkıyı İçeriyor

FIFA 18 Soundtrack, 40’tan Fazla Şarkıyı İçeriyor

FIFA 18 Soundtrack

FIFA 18 Soundtrack

FIFA 18‘in bu ayın başlarında piyasaya sürülmesinden önce, EA Sports bugün profesyonel futbol oyununun tüm soundtrack’unu duyurdu ve içlerinde bazı ciddi kesitler var. EA’nın web sitesinde duyurulduğu gibi soundtrack; Tash Sultana’nın “Jungle”, Borns’un “Faded Heart”, alt-J’nin “Deadcrush” ve Portekiz The Man’ın “Live in the Moment” gibi şarkıları içermektedir. The War On Drugs (Uyuşturucu İle Savaş) ın “Holding On” şarkısı ayrıca 40+ şarkıyı kapsayan soundtrack’te. 

Bir oyuna girerken veya menülerde gezinirken bu parçalar duyulacak. Journey tekli oyuncu modu, gol tekrarı için Deadpool ve Mad Max: Fury Road’un Junkie XL’ını geri getiriyor. Mod ayrıca, Weezer (ABD), Leo Justi (Brezilya) ve Bomba Estero (Kolombiya) gibi dünyanın dört bir yanındaki şarkıyı da kapsayacak. 

Aşağıdaki Spotify ile FIFA 18 soundtrack dinleyebilirsiniz.

FIFA 18 Soundtrack

FIFA 18, 29 Eylül’de Nintendo Switch, PlayStation 3 ve Xbox 360‘a ek olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Ama isterseniz oyunun bir kısmını oynamak için bu kadar uzun süre beklemek zorunda değilsiniz, ücretsiz bir FIFA 18 demo artık PS4, Xbox One ve PC’de.