FIFA 19 Güncellemesi Bazı Temel Sorunları Düzeltiyor

FIFA 19 Güncellemesi Bazı Temel Sorunları Düzeltiyor

FIFA 19 Güncelleme

FIFA 19 Güncelleme

FIFA 19‘un şimdi PC’de mevcut olan yeni bir güncellemesi var. Yakında PS4 ve Xbox One’a gelecek. Oyunun en büyük sorunlarını düzeltiyor. Rövaşata vuruşlarına uygulandı, takım yönetimine ince ayar uygulandı. Kaleciler, yamadan önce hatalı bulundukları göze batan tuzaklardan kaçınmak için ince ayarlanmışlardır.

Oyun planları takım yönetimi seçeneklerine hoş bir ek olmuş. FIFA 19 için bir oyun planına yaptığınız değişiklikler çoğu zaman diğer oyun planlarına yansıtılmamıştı. Bu oyuncuların genellikle, Aubameyang’ın neden merkeze geri döndüğünü anlamaya çalışan menü ekranlarında çok uzun zaman harcadığı anlamına geliyordu. Şimdi, geliştirici EA sadece bir maçta bireysel oyun planlarında değişiklik yapabileceğini değil, aynı zamanda bu maçın geri kalanı için diğer oyun planlarına yansıtılacağını söylüyor.

Lansmanından bu yana FIFA 19 metalarında yaygın olan vole vuruşlarının bu son yamada gücü düşürüldü. EA, “topluluğun geribildiriminde gördüğümüze göre rövaşata ya da makas vuruşları gibi vole vuruşlarına atlamanın bazen gerçek dışı durumlarda gerçekleştiği ve çok sık meydana geldiği gözlemlendi ve bu çok doğru.” dedi. Bunun üzerine bu tür şutların gerçekleşme sıklığı düşürüldü.

Son ana değişiklik ise, ayaklarında topla nasıl başa çıktıklarına dair sorunları olan kaleciler için geçerlidir. Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.