FIFA 20 Kariyer Modu Yeni Özellikleri Ortaya Çıktı

FIFA 20 Kariyer Modu Yeni Özellikleri Ortaya Çıktı

FIFA 20 Kariyer Modu Yeni Özellikler

FIFA 20 Kariyer Modu Yeni Özellikler

EA, FIFA 20‘nin PS4, Xbox One ve PC’deki Kariyer Modu‘ndaki yenilikleri ortaya çıkardı. Son iki yıldır büyük ölçüde değişmeden kalmış olan mod, artık dinamik basın toplantıları, oyuncu potansiyeline yönelik güncellemeler ve daha fazlasına sahip

EA bir blog yazısında, “Vizyonumuz, maç öncesi ve sonrası basın konferansları ve oyuncu konuşmalarıyla oyuncularımıza yönlenecek sürekli değişen hikayeler çeşitliliği inşa ederek “Yönetici Kariyer” deneyimine yeni bir hayat vermek” dedi.

Bu, büyük maçlardan önce ve sonra gazetecilerle dinamik röportajlarda kendini gösteriyor; gazeteciler “sonuca bağlı olarak, atılan goller, rakip, sezon zamanı veya yarışma aşamasına ve daha fazlasına bağlı olarak” farklı sorular soruyorlar.

EA, “mesajlaşma uygulaması benzeri bir arayüz” aracılığıyla oyuncularla birebir sohbet edebilir dedi. “Menajer oyuncuların çeşitli isteklerinin yanı sıra, düşüncelerini aşmaya çalışan mutlu veya hoşnutsuz oyuncularla da uğraşmak zorunda kalacak. Yönetici bu durumları hafifletmek ve çözmek için ya doğrudan eylemlerle ya da duruşunu ileterek yollar bulmak zorunda kalacaktır.”

Birlikte iki özellik, FIFA 20 için yenilenen bir sistem olan oyuncunun moraline katkıda bulunur. Konferanslar ve birebir görüşmelerin yanı sıra, oyuncuların moralleri oyun süresinden, ücretlerden ve hem bireysel hem de takım performanslarından etkilenir. Yüksek moral oyuncuların özniteliklerini arttırır, bu nedenle doğru cevapları seçmek ve doğru oyuncuları oynatmak önemlidir.

Nihai büyük yeni özellik dinamik oyuncu potansiyeli, böylece genç yıldızların toplam potansiyelleri performanslarına bağlı olarak değişecek. Örneğin, genç bir forvet ilk sezonunda hedeflerine ulaşırsa, potansiyel zirve puanı artacaktır; benzer şekilde, hala modern futbolu izlemeye devam eden yaşlanan bir oyuncunun, istatistikleri beklenenden daha yavaş bir şekilde düşecektir.

Ayrıca  Kariyer Modu mevcut yinelemeyle ilgili birkaç küçük ayar ve güncelleme içerir. Bunlar;

  • Volta’da ve FIFA 20’de görülen yeni karakter oluşturma aracını kullanarak gelişmiş yönetici özelleştirmesidir. Bu, FIFA’da ilk kez kadın yöneticiler yaratabileceğiniz anlamına gelir.
  • Yeniden markalanmış kullanıcı arayüzleri, Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1, La Liga ve MLS’ye özeldir.
  • Yeni haber ekran görüntüleri ve güncellemeler.
  • Dinamik görüşme kesişim yerlerinde iki yeni ortam yaşanacak: restoran ve çatı katındaki salon.