Final Fantasy 14: Shadowbringers 5.0 Güncellemesi Yama Notları Açıklandı

Final Fantasy 14: Shadowbringers 5.0 Güncellemesi Yama Notları Açıklandı

Final Fantasy 14 5.0 Güncellemesi

Final Fantasy 14 5.0 Güncellemesi

Final Fantasy 14 Shadowbringers‘ın genişlemesi PS4 ve PC için birkaç gün içinde başlıyor ve geliştirici Square Enix şimdi beraberinde gelen 5.0 güncellemesi için tam yama notlarını açıkladı.

Güncelleme iki yeni şehir, The Crystarium ve Eulmore, ayrıca yeni alan bölgeleri Lakeland, Kholusia, Amh Araeng, Il Mheg ve The Rak’tika Greatwood’u da kapsayacak. Tabii ki ana senaryo görevleri “sayısız” yan görevlerle birlikte verilecek. Özellikle, bu yan görevlerde yeni bir “görev senkronizasyonu olarak bilinen otomatik seviye ayarlama sistemi” kullanılacaktır. Square Enix, yeni yan görevlerin “zorluklarını ve EXP ödüllerini mevcut seviyenize uyacak şekilde ayarlayacağını” söyledi.

Square Enix, bazı Shadowbringers özelliklerinin gelecek yamaya kadar saklanacağını söylese de, 5.0 güncellemesine pek çok içerik eklenecek. Örneğin, New Game+ mod “5.1 veya daha yenisi” güncellemesine geçerken, The Eden’s Gate saldırısı 5.01 sürümüne eklenecek.

Tüm yama notları için, Final Fantasy XIV bloguna buradan bakabilirsiniz. Ayrıca, Shadowbringers‘ın FFXIV’teki en büyük değişiklikleri listesine de göz atabilirsiniz. Aynı zamanda şu anda ücretsiz bir Final Fantasy XIV genişlemesini alabileceğinizi de unutmayın. Bu promosyon, 2 Temmuz’da başlayan ve 28 Haziran’da ön sipariş alanlara erken erişim sağlayan Shadowbringers’ın yaklaşmakta olan sürümünü kutlamak içindir.