Final Fantasy 7 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı

Final Fantasy 7 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı

Final Fantasy 7 Remake Yayın Tarihi Duyuruldu

Final Fantasy 7 Remake Yayın Tarihi Duyuruldu

Japon yayıncı Square Enix, Final Fantasy 7 Remake‘in 3 Mart 2020’de dünya çapında başlayacağını resmen onayladı. Duyuru, E3 2019’un resmi açılışından önce düzenlenen bir Final Fantasy brifingi sırasında yapıldı. Square Enix, bu basın toplantısını E3 sırasında düzenledi. Ancak şirket yine de ilgi odağı olmayı başardı.

Çıkış tarihi, görebileceğiniz yeni bir fragmandan önce geldi. Cloud, Barret ve orijinal Final Fantasy VII’nin açılışından itibaren Bombing Mission’dan birkaç tanıdık yüz daha var. Ayrıca 1997’ye geri döndüğümüzde hatırlattığımız kadar havalı görünen yeni görünüşlü Omnislash’ı da görüyoruz.

Final Fantasy 7 Remake Fragman

Final Fantasy 7‘nin yeniden yapımı uzun bir gelişme yolculuğu geçirdi ve yıllar boyunca hayranlar çoğunlukla habersiz kaldı. Bu, Square Enix daha fazla bilgi sağladığı ve hatta oyunun nasıl göründüğü ve nasıl oynadığı hakkında kısa bilgiler verdiği için son zamanlarda değişti. En son Final Fantasy VII Remake, Mayıs ayında düzenlenen bir PlayStation Play State Canlı yayınında yer aldı.

Çıkış tarihi büyük bir haber. Ancak 11 Haziran Salı günü yapılacak olan Square Enix E3 basın toplantısında oyun hakkında daha fazla bilgi almayı umuyoruz.