Final Fantasy VII Bu Ayın Sonunda Xbox One’a Geliyor

Final Fantasy VII Bu Ayın Sonunda Xbox One’a Geliyor

Oyunun ikonik karakterlerinden ilgi çekici hikayesine ve dünyasına Final Fantasy VII, 20 yıldan uzun bir süredir Final Fantasy serisinin en sevilen girişlerinden biri olmaya devam etti ve yakında Xbox One sahipleri de bu hazzı tadacaklar.

Microsoft Mağazası, Xbox One sahiplerinin 26 Mart 2019’da Final Fantasy VII’yi oynayabileceklerini ve klasik RPG’nin Nintendo Switch’e de geleceğini söyleyerken aynı zamana denk gelebileceklerini de onayladı. Xbox One’daki ürünün ön siparişlerine şu anda 71,60 TL karşılığında erişilebilir.

Final Fantasy VII ve diğer birkaç Final Fantasy oyununun Xbox One’da piyasaya sürülmesi geçen yıl doğrulandı ve bu oyunların çoğu, ilk kez piyasaya çıktıklarından bu yana birçok Xbox One sahibi için diğer platformlarda neredeyse sayısız kez yayınlandı. Bu kez, özellikle Final Fantasy VII ile birlikte, serinin en sevilen parçalarından bazılarını ilk kez deneyimleyen insanlardı.

Final Fantasy VII’in PlayStation’a ilk girişinden bu yana 20 yıldan daha uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen halen dayanmayı başarıyor. İster ilk kez oynayın ister 10. kez, tüm zamanların en iyilerinden biri olarak kabul edilen şeyleri tekrar yaşamak ve Midgar’a dönmek için her zaman bir istek vardır.