Final Fantasy VII Remake İçin Son Fragman Yayınlandı

Final Fantasy VII Remake İçin Son Fragman Yayınlandı

      Uzun zamandır birçok oyuncunun heyecanla beklediği Final Fantasy VII Remake, gelecek hafta Playstation 4 için çıkış yapacak. Oyuncular heyecanla gelecek haftayı beklerken önemli bir gelişme yaşandı ve Square Enix, Final Fantasy VII Remake için final fragmanı yayınladı.

       Oyuncular serinin son oyununda Shinra Electric Power Company aracılığıyla ve Cloud Strife karakterini kullanarak Avalanche ismindeki direniş grubuna destek olmaya çalışacaklar. Square Enix tarafından yayınlanan final fragmanında serinin en önemli karakterlerine dair görüntüler yer alıyor. Ayrıca Final Fantasy VII Remake'de bulunacak olan savaş sahneleri de fragmanda yer verilmiş.

        

     4,5 dakikalık final fragmanında oyundaki ekibin Midgar'dan kaçtıkları sırada başlarına ne geldiklerini gösteren sahneler yer alıyor. Fakat bu sefer çok daha gelişmiş ve yenilenmiş grafikler bulunuyor.

      Serinin son oyunu Final Fantasy VII Remake, 10 Nisan 2020 tarihinde Playstation 4 platformları için piyasaya sürülecek. Eğer sizde oyun piyasaya sürülmeden önce ücretsiz demosunu oynamak istiyorsanız, Playstation Store'dan indirebilirsiniz.

Square Enix tarafından yayınlanan final fragmanı: