Fiora ct, Fiora Counter, Fiora Counterları – Fiora’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Fiora ct, Fiora Counter, Fiora Counterları – Fiora’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Fiora Counter

Fiora Counter

Fiora counter (Fiora ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Fiora Büyük Düellocu; Tüm Valoran’lardaki en korkulan düellocu Fiora, mavi çelikten kılıcının hızı kadar onun tuhaf tarzı ve kurnaz zekasıyla ünlüdür. Demacia Krallığı’nda House Laurent’de doğan Fiora, ailesini neredeyse onları yok eden bir skandalın ardından kontrol altına aldı. House Laurent’in itibarı battı, ama Fiora ailesinin onurunu ve Demacia’nın büyük ve iyileri arasında hak ettiği yeri geri getirmek için bütün gücüyle mücadele etmeye ant içti.

Öncelikle LoL karakteri Fiora’nın yeteneklerini hatırlayalım.

Fiora Yetenekler

Düellocunun Dansı
Fiora yakındaki düşman şampiyonlarını kendisinden kaçınmaya zorlar. Bir yön seçip o taraftan düşmanına vurmaya çalışır. Eğer kendi meydan okumasını tamamlayabilirse, küçük bir bonus alır ve yeni bir yönlendirme yapar.

Hamle
Fiora bir yöne doğru akar ve yakındaki bir düşmanı deşer, fiziksel hasar verir ve vurma efektlerini uygular.

Karşı Hamle
Fiora tüm gelen hasarı bir araya getirir ve kısa bir süre için devre dışı bırakır, sonra bir yöne saldırır. Bu saldırı, isabet alan ilk düşman şampiyonu yavaşlatır ya da Fiora’nın bu yetenekle bir hareketsizleştirme etkisini engellemesi halinde onları sersemletir.

Kılıç Sanatı
Fiora, sonraki iki saldırı için saldırı hızını artırır. İlk saldırı hedefi yavaşlatır ve ikinci saldırı kritik vuruş gerçekleştirir.

Büyük Mücadele
Fiora, bir düşman şampiyonu hakkındaki dört zayıf noktayı ortaya çıkarır ve onlara yaklaşırken hareket hızı kazanır. Eğer Fiora 4 zayıf noktaya ulaşırsa veya en az bir kere vurduktan sonra hedef ölürse, Fiora ve bölgedeki müttefikleri birkaç saniye içinde iyileşir.

Fiora Counterlar’ına (Fiora ct) bir göz atalım.
Fiora ct, Fiora Counter, Fiora Counterları:

Fiora’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Fiora'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Fiora’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

Fiora'ya Karşı Kötü Olan Rakipler