Fiyatı 100 TL Olan Bir Oyun Epic Games Store'da 1 Yıl Boyunca Ücretsiz Hale Geldi

Fiyatı 100 TL Olan Bir Oyun Epic Games Store'da 1 Yıl Boyunca Ücretsiz Hale Geldi

 Ücretsiz oyun kampanyalarını son günlerde arttıran çevrimiçi oyun platformları birçok güzel oyunuda oyun severlere ücretsiz olarak sunuyor. Son zamanlarda oyun kampanyalarıyla dikkat çeken dünyanın en popüler çevimiçi oyun platformlarından Epic Games, normal fiyatı 100 TL olan bir oyunu 1 yıl boyunca ücretsiz hale getirdi. 

 GTA 5 ve Civilization VI gibi büyük bütçeli oyunları ücretsiz olarak oyunseverler için sunan Epic Games, bu seferde Sludge Life adındaki güzel bir oyunu 1 yıl boyunca ücretsiz hale getirdi. 28 Mayıs 2021'e kadar ücretsiz olan oyunu bir kez kütüphanenize eklediğiniz zaman, oyun artık sizin olacak. 

 Terri Vellmann şirketinin geliştiriciliğini yaptığı Sludge Life, geçtiğimiz şubat ayında  Devolver Digital tarafından Nintendo Switch ve PC platformları için yayınlandı. Steam'de bulunmayan bu oyunda asıl amacınız, sevilmeyecek türde karakterlere karşı kendi isminiz GHOST'u duyurmak olacak.

 Sadece grafiti yapmaktan ibaret olmayan oyunda küçük bir açık dünyaya sahip olacaksınız. Oyunda dilediğiniz şeyi yapmakta özgürsünüz. İster oyunun içerisinde olan bilgisayarınıza oyunlar indirip oyun oynayın isterseniz etrafı keşfe çıkın bu yalnızca sizin bileceğiniz bir iş. 1 yıl boyunca ücretsiz olan Sludge Life'ı Epic Games Stor'a giriş yaparak kütüphanenize indirebilirsiniz. Ayrıca oyunu kütüphanenize ekledikten sonra sonsuza kadar sizde kalacağını da unutmayın