Fizz ct, Fizz Counter, Fizz Counterları – Fizz’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Fizz ct, Fizz Counter, Fizz Counterları – Fizz’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Fizz Counter

Fizz Counter

Fizz counter (Fizz ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Fizz Dalgaların Dümencisi; Fizz, Bilgewater’ı çevreleyen mercan kayalıkları arasında yer alan hem karada hem suda yaşayabilen bir yordle’dır. Sık sık batıl inançlı kaptanlar tarafından denize bırakılan adakları alıp getirir. Ama denizcilerin en gediklileri bile onunla ters düşmemeleri gerektiğini ve onu hafife alanların başlarına gelenlerin hikayelerini bilir. Çoğu zaman ne yapacağı belli olmayan Fizz derinlerdeki canavarlara hükmediyor ve dost düşman fark etmeden kafa karıştırmaktan zevk alıyor.

Öncelikle LoL karakteri Fizz’in yeteneklerini hatırlayalım.

Fizz Yetenekler

Çevik Dövüşçü
Fizz’in çevikliği, birimden geçmesine ve temel saldırılardan daha az fiziksel hasar almasını sağlar.

Zıpkın Saldırısı
Fizz, hedefini deşip geçerek büyü hasarı verir ve vuruş etkileri uygular.

Deniztaşı Zıpkın
Fizz’in saldırıları düşmanlarını kanartarak birkaç saniye boyunca büyü hasarı verir. Fizz, bir sonraki saldırısını bonus hasarı vermek ve kısa bir süre için daha fazla saldırıya teşvik etmek için güçlendirebilir.

Oyunbaz / Düzenbaz
Fizz havaya atlar, zıpkınına zarafetle iniş yapar ve hedef alınamaz hale gelir. Bu pozisyonun ardından, Fizz ya yere darbe indirmeyi ya da tekrar atlayıp sert bir iniş yapmayı seçebilir.

Denizin Dişleri
Fizz hedef yöne bir balık atar. Ona temas eden herhangi bir şampiyona yapışarak onu yavaşlatır. Kısa bir gecikmeden sonra bir köpekbalığı zeminden fırlar, hedefi vurup havaya, yakınlardaki düşmanları da yana savurur. İsabet ettiği tüm düşmanlar büyü hasarı alır ve yavaşlar.

Fizz Counterlar’ına (Fizz ct) bir göz atalım.
Fizz ct, Fizz Counter, Fizz Counterları:

Fizz’e Karşı İyi Olan Rakipler

Fizz'e Karşı İyi Olan Rakipler

Fizz’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Fizz'e Karşı Kötü Olan Rakipler