For Honor Oyuncuları Boykotta!

For Honor Oyuncuları Boykotta!

Reddit’in popüler For Honor bölümündeki oyuncular topluluğu, oyunun mevcut durumu hakkındaki hoşnutsuzluklarını göstermeye hazırlanıyor. Geliştiricilerden gelen kötü iletişim hakkındaki düşüncelerini paylaşırsanız veya Peacekeeper’ ların ne kadar güçsüz olduğu konusunda gerçekten sinirleriniz bozuluyorsa, bir günlüğüne oyunu oynamayarak geliştiricilere karşı olan protesto gösterisine katılabilirsin.

Kullanıcı ”jbaayoun” tarafından önerilen ve şimdi alt yazı dizisinin en üstünde yer alan boykot fikri, 3 Nisan Pazartesi sabah 8’de başlayacak. The Legend of Zelda: Breath of The Wild çıktığından beri For Honor oynamamıştım ama o zamandan bu yana forumları kontrol ediyorum ve her seferinde genel ruh hali daha da olumsuza gidiyor. Sınıf dengesiyle ilgili kızgınlıklar (yukarıda bahsedilen Peacekeeper problemi), sıkıntılı eşleştirme, sık bağlantı kesilmeleri, sunucu kesintileri ve mikro işlemci ile ilgili olan sıkıntılar, Ubisoft’tan kaynaklanan doğrudan bir iletişim eksikliği yüzünden daha da kötüleşti.

Bir Ubisoft sözcüsü, iletişimden söz ederek, önerilen açıklığa yanıt olarak şu ifadeyi gönderdi:

“Reddit ile ilgili endişelerin farkında olan ekibimiz topluluğumuzda gündeme gelen noktaları ele alacak.Bu sabah oyuncuların Steel gelirini arttıran bir başlık güncellemesi yayınladık ve iki Vikingler haritasından birini geri getirildi. Ekibimiz ayrıca Cuma günleri saat 20:00 ‘da, Hero dengelemesi, hata düzeltmeleri ve diğer konular hakkında başka sorular yöneltebiliceğiniz bir Twitch akışına ev sahipliği yapacak. Akış https://www.twitch.tv adresinden canlı yayınlanacak. / Forhonorgame “.

Düzgün çalıştığı zaman, For Honor, bir video oyununda kara savaşlarının en eğlencelisiydi. Olayları daha da çığrından çıkaran tek nokta da bu. Oyuncuların üzüldüğü nokta oyunun önceden sorunsuz olması. Önerilen boykot, oyuncuların memnuniyetsizliklerini ifade etmelerine ve Ubisoft’tan bazı şeyleri yerine getirmelerini istemek için kulağa daha yapıcı geliyor; daha fazla kızgınlık ya da tamamen terk etme eğilimi yerine. 

Ubisoft topluluğa dikkat etsede etmesede (ve ben ne sebeple olursa olsun çok fazla şey söylemeyecekğini hissediyorum), bir sürü oyuncuyunun her birini de görmezden gelmek zor olacaktır.