For Honor Sistem Gereksinimleri

For Honor Sistem Gereksinimleri

For Honor

For Honor

For Honor, Ubisoft tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan hack ve slash oyunudur. Oyun, oyuncuların üçüncü şahıs perspektifiyle kontrol edilen, ortaçağda şövalye, samuray, vikingler gibi askerlerin ve savaşçıların tarihi formlarının rollerini oynaması için izin veriyor.

Electronic Entertainment Expo 2015’te açıklanan oyun öncelikle Ubisoft’un Montreal’deki stüdyosu tarafından geliştirildi ve 14 Şubat 2017’de dünya çapında yayınlandı. Oyunun kabul görmesindeki eleştiriler genellikle çok oyunculu matchmaking ve bununla ilgili birçok teknik soruna yönelikti. Oyun ayrıca aşırı oyun içi satın almalar için de eleştirildi.

For Honor, ortaçağ dönemi esinlenerek yapılmış bir fantezi ayarında aksiyon dövüş oyunudur. Oyuncular üç farklı hizipten bir karakterle, yani Demir Lejyon Şövalyeleri, Seçilmiş Samuray ve Warborn Vikingler olarak oynayabilirler. Üç grup, sırasıyla şövalyeleri, samurayları ve vikingleri temsil ediyor. Her hizip, Faction War‘nın her sezonunun başında iki tane daha eklenerek lansmanda dört sınıfa sahiptir. Vanguard sınıfı “dengeli” olarak tanımlanır ve mükemmel saldırı ve savunmaya sahiptir. Assassin sınıfı düşmanlar ile düello yapmada hızlı ve etkilidir, ama düşmanlara çok daha az hasar verir. Heavies hasarlara karşı daha dayanıklıdır ve saldırıları yavaş olmakla birlikte yakalama noktalarını tutmak için uygundur. “Hybrids” olarak bilinen son sınıf, üç türden ikisinin bir birleşimidir ve nadir becerileri kullanabilir.

Tüm kahramanlar benzersizdir; kendi silahları, becerileri ve savaş tarzları vardır. İndirilebilir içeriğin 12 parçası vardır. Oyuncular sınıflara özgü yakın dövüş silahlarıyla rakiplerine karşı savaşırlar. Oyuncular, ard arda birden fazla düşman öldürmek gibi belirli eylemleri gerçekleştirdiğinde, fazladan ikramiye olarak Feats kazanırlar. Bu ikramiyeler, oyuncuların ek puan ve güç kazanmalarına, bir ok barajında veya mancınık saldırısında bulunmalarına veya kendilerini iyileştirmelerine izin verir. Çoğu görevde oyunculara sayısız AI (Yapay Zeka) kölesi eşlik eder. Bunlar oyuncuların karakterinden daha zayıftırlar ve çok fazla tehdit oluşturmazlar.

For Honor Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 veya eşdeğer
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: 2 GB VRAM ile NVIDIA GeForce GTX660/GTX750ti/GTX950/GTX1050 veya daha fazlası | 2 GB VRAM ile AMD Radeon HD6970/HD7870/R9 270/R9 370/RX460 veya daha fazlası
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX son sürücülerle uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5-2500K | AMD FX-6350 veya eşdeğer
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: 2 GB VRAM ile NVIDIA GeForce GTX680/GTX760/GTX970/GTX1060 veya daha fazlası | 2 GB VRAM ile AMD Radeon R9 280X/R9 380/RX470 veya daha fazlası
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 40 GB kullanılabilir alan