Fortnite 10. Hafta Mücadele Rehberi: Apres Ski Dance Pistinde Nasıl Dans Edilir?

Fortnite 10. Hafta Mücadele Rehberi: Apres Ski Dance Pistinde Nasıl Dans Edilir?

Fornite: Sezon 3'ün 10.hafta görevleri yarın yayınlanacak ve bu görevlerden biri bir yerde dans etmek üzerine olacak. Meydan okuma sizden Apres Ski Dance pistinde 10 saniye dans etmenizi istiyor. Apres Ski Dance pisti harita üzerinde adlandırılmış bir konum değildir, bu nedenle bazı oyuncular bulmakta zorlanabilir. Bu kılavuz size onu tam olarka nerede bulacağınızı ve görevi nasıl tamamlayacağınızı gösterecektir.

Bu görevi nerede ve nasıl tamamlayacağınızı ve ödüllerini nasıl kazanacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

Apres Ski Dance Pisti Nerede?

Apres Ski Dance pisti, adanın güney kısmında, haritadaki E8 bölgesinde yer almaktadır. Karlı bir dağın yanında köşk benzeri bir yapıdır. Önünde şömine ve kayakla bitişik çeşitli eşyalar bulunmaktadır. Tam konumu için aşağıdaki haritayı inceleyebilirsiniz.

İçeri girdikten sonra, kulübenin sağ arka köşesindeki dans pistini göreceksiniz. Oraya gidin ve mücadeleyi tamamlamak için on saniye boyunca bir dans ifadesi kullanın.

10 Saniye Dans Edince Ne Alabilirim?

Apres Ski'de 10 saniye dans ettikten sonra 35.000 deneyim puanı kazanacaksınız. Fornite'da yer alan zorluklarla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız oyun ile iletişime geçebilirsiniz. Epic Games, Apple ve Google arasındaki sorunlar devam ederken, yeni Free Fornite Kupası'nda da şansınızı deneyebilirsiniz. Hatta elde ettiğiniz başarılar karşılığında gerçek bir şapka bile elde edebilirsiniz.