Fortnite: 4.3 Güncellemesi Alışveriş Sepeti ve Mantarları Ekledi

Fortnite: 4.3 Güncellemesi Alışveriş Sepeti ve Mantarları Ekledi

Fortnite: 4.3 Güncellemesi

Fortnite: 4.3 Güncellemesi

Fortnite: Battle Royale evrimleşmeye devam ediyor ve şimdi ilk aracı olan Alışveriş Sepeti‘ni ekleyerek büyük bir değişiklik yaptı. Arabalar, artık PS4, Xbox One, PC ve mobil cihazlarda bulunan Fortnite’ın yeni 4.3 güncellemesinin bir parçası olarak geliyor.

Geliştirici Epic Games’e göre, Alışveriş Sepetleri “yalnız gezintiye çıkmanıza ya da haritayı birlikte dolaşırken sizi karşılamak için bir arkadaş edinmenizi sağlıyor.” Şirket, yolcu koltuğundan çekim yapabileceğinizi söylüyor ama muhtemelen, arabayı iten kişi siz değilseniz. Arabalar dünyanın çeşitli yerlerinde dağınık olarak bulunur ve düşme hasarı alabilirler. Mantarlar diğer yeni öğelerdir; Gölgeli ormanlık veya bataklık alanlarda bulunabilirler ve her biri maksimum 100’e kadar 5 koruma sağlar.

Yeni güncellemede ayrıca iki sınırlı zaman modu, Blitz ve Teams of 20. Blitz maçları standart Battle Royale’den çok daha çabuk oynanıyor ve bu sefer mod daha da hızlı. Ayrıca Port-a-Fort, Clinger ve LMG gibi Blitz’in ilk görüldüğünden beri Fortnite‘a eklenen tüm yeni eşyaları ve silahları da içeriyor.

Fortnite Alışveriş Sepeti

Fortnite Alışveriş Sepeti

Bu arada Teams of 20, her biri 20 oyuncudan oluşan beş takımın birbirlerine karşı karşıya geldiği moddur. Bu turda, her takımın birlikte daha kolay düşmesini sağlamak için kendi otobüsleri olacak, sandıkların ve tedarik droplarının her biri, daha önce olduğundan daha fazla cephane ve sarf malzemesi sağlayacak.

Bununla birlikte, Save the World Blockbuster etkinliğinin Part 2: A Hero is Born ile geri döndüğü görülüyor. Etkinliğin bu ikinci kısmı, Ray ile yeniden bir araya gelip Spitfire’ı kurtarma çabasına katılacak, yeni Daily Quests ve daha fazlası ekeleyecek. Tam yama notlarına bir Epic Games sitesinden göz atabilirsiniz.