Fortnite 9.41 İçerik Güncellemesi Storm-Tracking Tüfek Ekliyor

Fortnite 9.41 İçerik Güncellemesi Storm-Tracking Tüfek Ekliyor

Fortnite 9.41 İçerik Güncellemesi

Fortnite 9.41 İçerik Güncellemesi

Fortnite‘ın 9. Sezonu bitiyor olabilir, ancak geliştirici Epic Games, Sezon 10 gelmeden önce, popüler battle royale nişancısı için hala yeni içerik ekliyor. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen büyük canavar robot gösterisinin ardından Epic, oyunun 9.41 içerik güncellemesini sunacak ve bu da Battle Royale moduna yeni bir silah ekleyecek.

9.41 içerik güncellemesinin, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda 23 Temmuz, öğleden sonra yayınlanması planlanıyor. Epic kullanılabilir olduğunda güncelleme için tam notları yayınlayacak. Ancak oyun içi haber bülteninde yeni öğeyi görebilirsiniz: Storm Scout Keskin Nişancı Tüfeği.

Daha önce belirtildiği gibi, 20 Temmuz’da Fortnite’ta büyük bir dünya etkinliği gerçekleşti. Pressure Plant’da toplanan dev robot tamamlandı ve Polar Peak’in altında gizlenen dev canavar ile savaşa girdi. Robot, devam eden çatışmada kollarından birini kaybetti, ancak sonunda Neo Tilted’te tepesi bir heykel olarak gizlenen dev bir kılıçla canavarı yenmeyi başardı.

Fortnite’ın 9. Sezonu, oyunun resmi web sitesine göre 1 Ağustos’ta sona erecek. Bu, sezondaki tüm challenges görevlerini tamamlamak ve kalan son Battle Pass ödüllerinin kilidini açmak için hala biraz zaman kaldığı anlamına geliyor.

Dev canavar savaşının Fortnite Sezon 10 için ne gibi tepkileri olacağı henüz belli değil, ama oyunun minimum PC gereksinimlerinin gelecek sezondan itibaren değişeceğini biliyoruz. Sezon 10 ile başlayarak, Fortnite’in PC sürümü, Microsoft DirectX 11’i çalıştırabilecek bir grafik kartı gerektirecek. Ayrıntılara aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Fortnite Yeni Sistem Gereksinimleri