Fortnite Alevli Çemberler, Junk Junction Hazine Haritası ve Daha Fazlası

Fortnite Alevli Çemberler, Junk Junction Hazine Haritası ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Hafta 10

Fortnite Sezon 8 Hafta 10

Fortnite şu anda Sezon 8‘in 10. haftasında ve sezonun sonuna hızla yaklaşıyoruz. Ancak sezonun sonuna gelmeden önce, kazanılması gereken Battle Stars var. Battle Pass seviyesini yükseltmek ve harika kozmetik ürünlerinden bazılarını almak için bunlara ihtiyacınız olacak. Bu nedenle, gözlerinizi belli bir öğeye diktiyseniz, bu haftaki challenges görevlerini yerine getirme ve önceki haftalardaki mevcut durumları tamamlama noktasına getirmelisiniz.

Hafta 10‘da, oyuncuların kendilerini bir top kullanarak üç alevli çembere fırlatmaları, çok aşamalı bir hasat challenge görevini tamamlamaları ve ardından ya Tilted Towers’ta veya The Block’taki düşmanları yok etmeleri gerekecek.

V-Bucks’ı Battle Pass’ın premium bir sürümüne harcadıysanız, yapabileceğiniz bazı ek challenges vardır. Bunlardan ilki tüfekler kullanarak hasar vermenizi ister. Tamamlandıktan sonra, Junk Junction’da harita tabelasını bulmanız ve hazineye kadar izlemeniz gerekir. Volkanik Gayzerler de bu hafta geri döndü ve birini kullandıktan sonra 10 saniye içinde hasar vermeniz gerekecek. Premium Battle Pass bölümündeki son challenge, size 5 metreden daha yakın olan birkaç düşmanı yok etmenizi istiyor. Aşağıda tam challenges listesine göz atabilirsiniz.

Fortnite Sezon 8, Hafta 10 Challenges

Ücretsiz
 – Kendinizi bir top ile alevli çemberlerin içine fırlatın (3) – 5 Battle Stars
 – Aşama 1: Tekli bir maçta Ahşap Hasat (500) – 2 Battle Stars
 – – Tekli bir maçta Taş Hasat (400)
 – – Tekli bir maçta Metal Hasat (300)
 – Tilted Towers veya The Block’taki rakipleri yok edin (3) – 10 Battle Stars

Premium
 – Infantry Rifle veya Heavy Assault Rifle ile hasar verin (500) – 5 Battle Stars
 – Aşama 1: Junk Junction’da bulunan hazine haritası tabelasını arayın – 2 Battle Stars
 – – Junk Junction’daki hazine haritası tabelası konumunu takip edin
 – Volkanik Gayzer kullandıktan sonra 10’ar saniye içinde hasar verin (100) – 10 Battle Stars
 – Bir rakibi 5 metreden yakın bir mesafeden ortadan kaldırın (2) – 10 Battle Stars

Fortnite 8.51 güncellemesi şu an kullanıma hazır ve en büyük yeniliği Gölge Bombası. Bu küçük öğe, oyuncuların algılanmadan gizlice dolaşıp daha hızlı hareket etmelerini sağlar, ancak sizi efektleri altında saldıramayacağınız, inşa edemeyeceğiniz veya yağmalayamayacağınız bir hale getirir. Fortnite 8.51 güncellemesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye ve yama notlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşablirsiniz.

Fortnite 8.51 Güncellemesi