Fortnite Android Nasıl İndirilir?

Fortnite Android Nasıl İndirilir?

Android için Fortnite Nasıl İndirilir?

 Android için Fortnite Nasıl İndirilir?

Epic’in popüler battle royale oyunu Fortnite, bu yaz başlarında Android‘de uzun zamandır beklenen ilk çıkışını yaptı, ancak şimdiye kadar sadece beta için davetiye alan kullanıcılara sunuldu. Şimdi bu durum değişti ve artık tüm Android sahipleri, uyumlu bir cihazı olması koşuluyla, davet bile olmadan Fortnite beta sürümünü indirebilirler.

Android’de bulunan diğer birçok oyundan farklı olarak, Fortnite Google Play Store’dan indirilemez. Epic daha önce Google‘ın uygulama mağazasını baypas ettiğini ve oyunu kendi web sitesi aracılığıyla doğrudan hayranlara sunacağını duyurmuştu. Android’e Fortnite indirmek isterseniz, tek yapmanız gereken buradan telefonunuza gitmek ve istendiğinde QR kodunu taramaktır.

Daha önce belirtildiği gibi, Fortnite tüm Android cihazlarla uyumlu olmayacaktır. Oyunu çalıştırmak için “son çıkan Android akıllı telefon” a sahip olmanız gerekir. Cihazınızın oyunu destekleyip desteklemediğini buradaki listeden öğrenebilirsiniz. Telefonunuz desteklese bile tam performasta oynamanız için telefonunuzun aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir.

– İşletim Sistemi: Önerilen Android 8.0 veya üstü, 64 bit
– RAM: Önerilen 4GB veya üstü
– GPU: Adreno 530 veya üstü, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 veya üstü

Epic’in Fortnite’ı Google Play’de yayınlamamasının nedeni, tüm satın alma işlemlerine uygulanan % 30 “mağaza vergisi” ni ödemek istememesindendir. Geliştirici ayrıca bu hareketin “oyunlarını doğrudan müşterilere ulaştırmasına” izin verdiğini ve herhangi olumsuzluk yaşamadığını söylüyor.