Fortnite: Battle Royale iki haftada 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Fortnite: Battle Royale iki haftada 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale

Konsollarla ilgili bir Battle Royale oyun deneyimi için kesinlikle talep var. Epic Games, ücretsiz oynanan Fortnite: Battle Royale oyununun Eylül ayı sonlarında piyasaya sürülmesinin ardından iki hafta içinde 10 milyon oyuncuya ulaştığını açıkladı.

Oyun lansman gününde 1 milyon oyuncuyu buldu ve 8 Ekim’deki bu pazar, Battle Royale’in zirve noktası 3.7 milyon ve 525.000 oyuncuyu buldu. 

Battle Royale oyuncuları, her maç başlama şekli olan Battle Bus’tan toplam 292,7 milyon kez atladı. Ve oyuncuların tamamı, 44.5 milyon oyun saati kaydetti. Battle Royale’in ilk iki haftası hakkında buradaki Imgur grafikte daha çok istatistik görebilirsiniz. 

Epic, daha sonraki bir tarihte kozmetik ürünler için bir mikro-işlem sistemi eklemeyi planladığını söylemesine rağmen Battle Royale şu an tamamen ücretsiz bir deneyim. Şimdiye kadarki büyük başarıyı göz önüne alırsak, Epic’in elinde önemli bir destek var, ama kaç oyuncunun sadık kalacağını göreceğiz. Hiç şüphesiz, Epic’in oyunu ne kadar çok desteklediğine göre sadakatleri bağlı kalacaktır. Gelecekteki zaman içindeki ilerlemeyi takip edeceğiz. 

Fortnite‘nun ayrıca başı benzer oyun PUBG ile biraz dertte. Bu konu ile ilgili haberimize göz atabilirsiniz. PUBG belirli bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak bu yıl Xbox One’a gelecek. Oyun Xbox One’da Microsoft tarafından yayınlanacaktır. PlayStation 4 sürümü daha sonra gelebilir, ancak henüz açıklanmadı.

Kaynak: 1,2