Fortnite Bir Alışveriş Sepeti Aracı Ekliyor

Fortnite Bir Alışveriş Sepeti Aracı Ekliyor

Fortnite şu anda herhangi bir yüklenebilir / sürülebilir araçlara sahip değil, ama yakında değişecek gibi görünüyor. Fortnite’ın oyun içi haber akışı bugün bir Alışveriş Sepeti aracının yolda olduğunu gösteriyor. Açıklama ise, “Tek başına ya da bir arkadaşla savaşa gir” şeklinde. Bu da hem Solo hem de Squad’ların arabayı çalıştıracağını gösteriyor. Arabayı sürüp süremeyeceğinizi veya savaş alanında size yardımcı olacak herhangi bir özel niteliğin olup olmadığını bilmiyoruz. En azından, bir araba görmek, Fortnite oyuncuların alışkın olduğu gibi, size sürpriz unsuru verebilir.

Fortnite’ın yeni alışveriş sepetini tüm ihtişamıyla gösteren resime bir göz atın.

Fortnite Alışveriş Sepeti

Fortnite Alışveriş Sepeti

Alışveriş Sepeti’nin Fortnite’a ekleneceği konusunda hiçbir kelime bulunmuyor, ancak Epic‘in haber bülteni aracılığıyla öğeleri duyurma ve kısa sürede yayınlama geçmişi var. Bildirildikleri anda zamanlama ve kullanılabilirlik hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olacağız.

Yeni Alışveriş Sepeti için biraz daha beklemek zorunda kalırken, Fortite’nin en yeni kozmetik ürünleri olan Brite Bomber kıyafeti ve Rainbow Smash balta, oyun içi mağazada artık mevcut. Brite Bomber kıyafeti 1,200 V-Bucks’a mal olurken, Rainbow Smash baltası 1.500 V-Bucks’a gidiyor.

Diğer Fortnite haberlerinde, geliştirici Epic Games, telif hakkı ihlali iddiaları üzerine PUBG geliştirici PUBG Corp. tarafından Kore’de dava ediliyor.