Fortnite Bouncy Ball, Mantar Kalkanları ve Daha Fazlası

Fortnite Bouncy Ball, Mantar Kalkanları ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Hafta 5

Fortnite Sezon 8 Hafta 5

Şimdi Fortnite Sezon 8 Hafta 5‘deyiz, bu da tamamlanması gereken yeni challenges olduğu anlamına geliyor. Battle Pass’ın sunduğu her şeyin kilidini açma umutları olanlar için zaman geçiyor. Neyse ki, tüm süreci hızlandırmak için bir yol var: challenges. Her hafta geliştirici Epic Games, Fortnite‘ı tamamlamanız için yeni bir dizi görevle günceller. Bunu yapmak, Battle Pass‘ınızı yükselten ve kozmetik ürünlerini kullanılabilir yapan Battle Stars‘ın kilidini açar.

Her zaman olduğu gibi, iki challenge kategorisi var. Birincisi, oyunu oynayan herkes için mevcutken ikincisi, V-Bucks’u bir battle pass’a harcayanlara özel. Aşağıda, her iki kategoride de yapmanız gereken her şeyin bir listesini bulacaksınız.

Birincisi, ücretsiz challenges. Bunun parçası olarak oyuncular, dürbünlü silahlarla hasar vermek, Paradise Palms veya Shifty Shafts’ta sandıkları aramak ve Happy Hamlet’teki yarış pistini tamamlamak zorunda kalacaklar. Premium Battle Pass’a sahipseniz, Bouncy Ball oyuncağını kullanmanız ve onunla 15 zıplama yapmanız gerekecektir.

Ayrıca Mantarlardan kalkan almakla başlayan üç aşamalı bir mücadeleyi tamamlamanız gerekecek ve bir kez daha ileri aşamalar ortaya çıkacak. Ayrıca aynı maçta bir Volcano Vent, bir zipline ve bir araç kullanmanız ve üç düşman halletmek için korsan kamplarına gitmeniz gerekecek.

Fortnite Sezon 8, Hafta 5 Challenges

Ücretsiz
 – Dürbünlü Silahlar ile rakiplere hasar verin (200) – 5 Battle Stars
 – Paradise Palms veya Shifty Shafts’ta sandıkları arayın (7) – 5 Battle Stars
 – Happy Hamlet’te Yarış Pisti turunu tamamlayın (1) – 10 Battle Stars

Battle Pass
 – Bouncy Ball oyuncağı ile tek seferde 15 zıplama yapın (1) – 5 Battle Stars
 – Aşama 1/3: Mantarlardan kalkanlar kazanın (50) – 5 Battle Star
 – Aynı maçta bir Volcano Vent, zipline ve bir araç kullanın (3) – 10 Battle Stars
 – Korsan Kamplarında rakipleri yok edin – 3 Battle Stars