Fortnite Buz Heykelleri Arası Dans, Volkanik Gayzerlere Binmek ve Daha Fazlası

Fortnite Buz Heykelleri Arası Dans, Volkanik Gayzerlere Binmek ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Hafta 9

Fortnite Sezon 8 Hafta 9

Bugün Sezon 8, Hafta 9‘da olan Fortnite için büyük bir hafta. Avengers: Endgame ile geçit etkimliği başladı ve oyunculara Thanos ve Chitauri ordusuna karşı ikonik silah kullanma fırsatı verdi. Bunun da ötesinde, bu sezon için tüm kozmetik ürünlerini açmak istiyorsanız tamamlamak istediğiniz normal haftalık challenges var.

Her zaman olduğu gibi, iki çeşit challenges görevleri var. Ücretsiz seçim tüm oyuncular için geçerlidir. Battle Pass challenges ise, V-Bucks’ını premium Battle Pass’a harcayanlar içindir. Nasıl olacağını az çok biliyorsunuzdur: sırayla pass’ınızı artıracak ve karakterini kişiselleştirmen için kozmetik ürünleri verecek Battle Stars kilidini açmak için tüm challenges görevlerini tamamlayın.

Bu hafta ücretsiz bölümde, oyuncuların Loot Lake’den başlayarak, birden fazla yere inmeyi içeren çok aşamalı bir challenge tamamlamaları gerekecek. Ayrıca, Polar Peak veya Lonely Lodge’da yedi sandık araması ve hiç inmeden üç Volkanik Gayzere binmesi gerekecek.

Ücretli bir Battle Pass’a sahip olanlar için, challenges görevleri belirli yerler arasında dans etmeyi, düşmanlarına altlarından zarar vermeyi, Canlandırma Otobüsü kullanarak bir takım arkadaşlarını canlandırmayı ve farklı maçlarda beş düşmanı yok etmeyi içerir. Aşağıda tam challenges listesini görebilirsiniz.

Fortnite Sezon 8, Hafta 9 Challenges

Ücretsiz
 – Aşama 1/5: Loot Lake’e inin – 1 Battle Star
 – – Lucky Landing’e inin
 – – Salty Springs’e inin
 – – Lonely Lodge’a inin
 – – Haunted Hills’e inin
 – Polar Peak veya Lonely Lodge’da sandıkları arayın (7) – 5 Battle Stars
 – İniş yapmadan üç farklı Volkanik Gayzere binin (1) – 10 Battle Stars

Battle Pass
 – Aşama 1/3: Üç Buz Heykeli arasında dans edin (1) – 1 Battle Star
 – – Üç dinozor arasında dans edin
 – – Dört kaplıca arasında dans edin
 – Aşağıdan rakiplere hasar verin – 5 Battle Star
 – Canlandırma Otobüsü’nde bir takım arkadaşınızı canlandırın (1) – 10 Battle Stars
 – Farklı maçlarda rakibi yok edin (5) – 10 Battle Stars

Avengers: Endgame geçit etkinliğini tanıtan güncelleme, silah değişiminin nasıl olduğu da içeren diğer bazı ayarları ve oyun değişikliklerini yapıyor. Epic Games‘in popüler battle royale oyununda değiştirdiği her şeyi aşağıdaki bağlantıları kullanarak Fortnite 8.50 güncellemesinde görebilirsiniz. Ayrıca Endgame challenges görevlerinin neler olduğunu da öğrenebilirsiniz. 

Fortnite 8.50 Güncellemesi Avengers: Endgame

Fortnite Avengers: Endgame Challenges

Fortnite İndir