Fortnite Claptrap’ın Kayıp Gözü Nerede Bulunur?

Fortnite Claptrap’ın Kayıp Gözü Nerede Bulunur?

Fortnite Claptrap’ın Kayıp Gözü

Fortnite Claptrap'ın Kayıp Gözü

Fortnite‘ın 10.20 güncellemesi geldi ve sınırlı süreli Borderlands geçit etkinliği başladı. Şu andan itibaren 10 Eylül’e kadar tüm Fortnite: Battle Royale oyuncuları, Sezon X Battle Pass almamış olsanız bile, Borderlands’dan ilham alan kozmetik ödüllerini ortaya çıkaracak özel challenges görevlerini yapabilecekler.

Borderlands challenges görevlerinin çoğu oldukça basittir ve yeni Pandora Yırtık Bölgesi’ndeki rakipleri yağmalamayı ya da ortadan kaldırmanızı ister. Fakat Claptrap’ın eksik gözünü bulma ve ona geri verme gibi biraz daha fazla ayak işi gerektiren bir görev var.

Fortnite Claptrap’ın Gözü Nerede Bulunur?

Diğer Borderlands geçit challenges görevleri gibi bu görev de, Paradise Palms’ın güneyindeki çölde yer alan yeni Pandora Yırtık Bölgesi’nde merkezileştirildi. Bu özel challenge iki adımdan ibarettir: ilk önce Claptrap’ın kayıp gözünü bulmanız ve sonra bir kez topladığınızda, ona geri getirmeniz gerekir.

Claptrap‘in kendisi, çölün en batı girişine yakın yolun yanında bulunabilirken, gözü güneyde bir binanın içine gizlenmiş durumda; doğru binanın içine girdiğinizde, onu televizyonun önünde göreceksiniz. Aşağıdaki haritada Claptrap ve gözünün tam olarak nerede olduğunu görebilirsiniz.

Fortnite Claptrap’ın Kayıp Gözü Harita

Fortnite Claptrap'ın Kayıp Gözü Harita

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Nereye gideceğinizi öğrendikten sonra tek yapmanız gereken gözü almak ve robota geri getirmek. Tamamladığınızda, Crunk Bunny spreyi kilidini açacaksınız.