Fortnite Dans Etmek için Yarasa Heykeli, Açık Havuz ve Dev Koltuk Nerede Bulunur?

Fortnite Dans Etmek için Yarasa Heykeli, Açık Havuz ve Dev Koltuk Nerede Bulunur?

Fortnite Dans Etmek için Yarasa Heykeli, Açık Havuz ve Dev Koltuk

Fortnite Dans Etmek için Yarasa Heykeli, Açık Havuz ve Dev Koltuk

Fortnite‘ın yeni 10. sezon challenges görevleri geldi. 6. haftadaki görevlere Boogie Down adı verildi ve tahmin ettiğiniz gibi, görevlerin çoğu adanın çevresindeki çeşitli yerlerde dans etmeyi içerir. Bu challenges görevlerinden biri, bir yarasa heykeli, açık havuz ve devler için olan koltuk önünde dans etmekten oluşur. Bunların herhangi birinin nerede olduğunu bilmiyorsanız, endişelenmeyin; bu yazı size yardımcı olacaktır.

Fortnite Yarasa Heykeli, Açık Havuz ve Dev Koltuk Konumları

Challenge görevinin belirttiği gibi, bu görevi tamamlamak için üç eşsiz yerin önüne bir hamle yapmanız gerekiyor. Bu kolay kısmı; işin zor yanı, ipuçlarının ne kadar belirsiz olduğu göz önüne alındığında bunların nerede olduğu. Neyse ki, nereye bakacağınızı öğrendikten sonra bulması çok kolaydır.

Gayet uygun bir şekilde yarasa heykeli, Haunted Hills’in kuzey kesiminde bulunabilir. Açık havuz, 10.20 içerik güncellemesinin ardından oyuna geri dönen Uçan Ada’da bulunuyor. Son olarak, devler için koltuk Shifty Shafts’un güneyinde, karlı biyomda; büyük bir tahta sandalyeye benziyor. Onu fark edeceksiniz.

Yerlerin konumları harita üzerinde işaretledi. Uçan Ada’nın harita üzerinde hareket ettiğini, bu nedenle konumunun değişebileceğini unutmayın.

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Nereye bakacağınızı öğrendikten sonra yapmanız gereken tek şey üç simge yapıya gidip önlerinde bir dans hareketi kullanmak. Standart challenge görevini tamamlamak için tek bir rauntta üçünü de ziyaret etmenize gerek yok. Bu nedenle bir tanesine gidebilir, halledebilir, sonra başka bir maça gidebilir ve üçünü de ziyaret edene kadar işlemi tekrarlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu challenge görevinin Prestige versiyonunu tamamlamayı düşünüyorsanız, tek bir maçta üç yerin önünde de dans etmeniz gerekir.