Fortnite Fortbyte #13 Nerede Bulunur?

Fortnite Fortbyte #13 Nerede Bulunur?

Fortnite Fortbyte #13

Fortnite Fortbyte #13

Fortnite‘a yeni bir Sezon 9 içeriği geldi. Şimdi yeni sezonun 2. haftasındayız ve bu, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda tamamlamanız gereken yeni challenges olduğu anlamına geliyor. Her zamanki gibi, bu haftanın görevlerini yapmak sizi Battle Stars ile ödüllendirecek, bu da Battle Pass‘ınızı seviyelendirip yeni Sezon 9 ödüllerini açacaktır.

Ancak challenges görevlerini tamamlayarak elde edebileceğiniz tek şey bu değil. Epic, belirli bir haftadaki yedi görevi de tamamlamayı başaran oyuncular için ekstra bir ödüle sahip: özel bir yükleme ekranı. Bu ekranların tümü harika bir sanat eseri içeriyor, ancak onları almak istemenizin asıl nedeni, sizi adanın bir yerinde gizlenmiş ücretsiz bir öğeye yönlendiren bir ipucuna sahip olmaları.

Geçtiğimiz sezonlarda, çift sayıdaki haftalık challenges görevlerinin tamamlanması, size bir profil simgesi olarak kullanılabilecek ücretsiz bir Banner toplama şansı veriyordu. Ancak Epic, bu sezon işleri biraz daha farklı yapıyor. İki haftalık challenges setini bitirirseniz, hala özel bir yükleme ekranının kilidini açarsınız. Bununla birlikte, bu size ücretsiz bir Banner göstermeyecek, onun yerine bir Fortbyte olacak. Bu sezon yeni bir koleksiyon türü olarak piyasaya sürüldü. Fortbytes, küçük, parlayan bilgisayar yongalarına benzer ve belirli sayıdaki challenges görevlerini tamamlama gibi belirli kriterleri karşılayarak bulunabilirler.

Fortnite Yükleme Ekranı

Fortnite Yükleme Ekranı

İki haftalık Sezon 9 challenges görevlerinin tamamlamanın getirdiği ödül, Neochasers yükleme ekranıdır. Bununla birlikte, bu kez ipucu yükleme ekranının içinde gizli değil; “En son Dino Park’taki evin dışında savaşırken, bu ikisi durdurulamaz.” diye yazan bir açıklama. Fortbyte #13‘ü burada bulacaksınız. Üç dinozor heykelinin yakınında yer alan Paradise Palms’ın güneyine gidin ve orada bir portable tuvalet bulacaksınız. Fortbyte’ı ortaya çıkarmak için onu imha edin. Artık sizindir.

Önceki Utopia challenges görevlerinden farklı olarak, bu Fortbyte’ı bulmak için belirtilen yükleme ekranının kilidini açmanıza gerek yoktur; sadece almak için bir Sezon 9 Battle Pass satın almış olmanız gerekir. Dolayısıyla, Battle Pass’a sahipseniz, doğrudan Hafta 2 challenges görevlerini tamamlamadan, bulunduğu yere gidebilir ve alabilirsiniz. Çipi bulmak için hala yardıma ihtiyacınız varsa, aşağıdaki haritada konumunu işaretledik.

Fortnite Fortbyte #13 Konumu

Fortnite Fortbyte #13 Konumu