Fortnite Gizli Fortbyte #33 Nerede Bulunur?

Fortnite Gizli Fortbyte #33 Nerede Bulunur?

Fortnite Fortbyte #33

Fortnite Fortbyte #33

Fortnite‘ın Hafta 10 challenges görevleri şimdi aktif, bu da Epic’in popüler battle royale nişancısının Sezon 9’unun bitmeye başladığını ifade eder. Bununla birlikte, Sezon 10 gelmeden önce, kapmak için yeni bir Fortbyte daha var ve bu sezonun onuncu Utopya challenge görevini tamamladığınızda kilidini açacağınız özel yükleme ekranının içinde bulabileceğiniz bir ipucu.

Söz konusu Fortbyte numarası 33’tür. Tek sayıdaki Utopia challenges görevlerini tamamladıktan sonra toplayabileceğiniz gizli Battle Stars gibi, eşyanın nerede olduğuna dair alacağınız tek oyun içi ipucu, söz konusu yükleme ekranına bağlıdır. Fakat, ipucu yükleme ekranının kendisinde değildir. Daha doğrusu açıklamadadır; “Lonely Lodge’dan çok çok uzun bir yoldasın.”

Doğal olarak, bu, Fortbyte #33‘ün adanın doğu ucunda bulunan Lonely Lodge’da saklandığı anlamına gelir. Bununla birlikte, Fortbyte ana lodge ile değil, doğusundaki daha küçük bir kabin içindedir. Tam yeri aşağıdaki harita üzerinde işaretlendi.

Diğer tüm gizli Fortbyte‘ların nerede olduğunu öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak konumuza göz atabilirsiniz.

Fortnite Gizli Fortbyte’lar Nerede Bulunur?

Fortnite Fortbyte #33 Konum

Fortnite Fortbyte #33 Konum