Fortnite Gökyüzü Platformlarını Ziyaret Etme, Dürbünlü ile Yok Etmeler ve Daha Fazlası

Fortnite Gökyüzü Platformlarını Ziyaret Etme, Dürbünlü ile Yok Etmeler ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 9 Hafta 1

Fortnite Sezon 9 Hafta 1

Fortnite Sezon 9‘a geçiş tamamlandı. Bazı çok güzel skinler de dahil olmak üzere kesinlikle kilidini açmak için kozmetiklerle dolu yepyeni bir Battle Pass var. Ancak bunlardan herhangi birini istiyorsanız, Battle Stars‘ı kazanmanız gerekir, böylece Battle Pass’ınızı seviyelendirebilir ve onlara erişilebilir hale getirebilirsiniz. Bunu yapmanın en iyi yolu, ilk partisi şimdi mevcut olan haftalık challenges görevleridir.

Unutmayın, Fortnite‘ı oynayan herkes haftalık challenges setinin küçük bir kısmına erişebilecek, ancak premium bir Battle Pass’a 950 V-Bucks harcayan oyunculara özel ikinci bir set var. Bu aynı zamanda özel kilitli olanları da içerir ve genel olarak, ekstra challenges sayesinde Battle Stars kazanmanın en hızlı yoludur.

Fortnite Sezon 9, Hafta 1’de, oyuncuların yeni Hava Halkaları seyahat sistemini, yeni alanlardan biri olan Neo Tilted çevresinde sürmesi gerekecek. Bunun da ötesinde, yedi gökyüzü platformunu ziyaret etmeleri ve Gölge Bombasını kullandıktan hemen sonra düşmanlara hasar vermeleri gerekecek.

Premium dereceden Battle Pass’a sahip olan oyuncular beş farklı maçta efsanevi bir eşya almak, Lucky Landing veya Loot Lake’de yedi sandık aramak, dürbünlü silahları kullanarak düşmanları yok etmek ve en az iki kat yukarıdaki rakiplerine hasar vermek zorunda kalacaklar.

Fortnite Sezon 9, Hafta 1 Challenges

Ücretsiz
 – Aşama 1/2: Neo Tilted’in çevresindeki Hava Halkası’na binin (1) – 2 Battle Stars
 – Gökyüzü Platformu’nu ziyaret edin (7) – 5 Battle Stars
 – Gölge Bombası kullandıktan sonra 10 saniye içinde rakibe hasar verin (200) – 10 Battle Stars

Premium
 – Farklı maçlarda bir Efsanevi Eşya alın (5) – 5 Battle Stars
 – Lucky Landing veya Loot Lake’de sandıkları arayın (7) – 5 Battle Stars
 – Dürbünlü silahla yok edin (3) – 10 Battle Stars
 – Aşama 1/3: En az 2 kat yukarıdaki rakiplere hasar verin (300) – 3 Battle Stars