Fortnite Güncellemesi 5.10 Yama

Fortnite Güncellemesi 5.10 Yama

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Fornite‘ın 5.10 güncellemesi artık yayında ve geliştirici Epic Games, oyunun Battle Royale ve Save the World modlarına gelen tüm eklemeleri ve değişiklikleri detaylandıran yama notları yayınladı. Yeni Fortnite güncellemesindeki ana odak, oyuncuların adanın etrafında doğum günü pastası bulabilecekleri, zorlukları ve görevleri tamamlayarak özel kozmetikler kazanabilecekleri doğum günü kutlamalarıdır.

Bunun ötesinde, yama aynı zamanda 25 Temmuz’dan itibaren yeniden oynanabilecek olan Playground LTM‘nin geri dönüşü için oyunu hazırlıyor. Bu sefer, takım seçim seçeneklerini ve ATK aracını sürdürebilme yeteneğini içerecek. Epic ayrıca, belirli bir örnek vermemesine rağmen “daha çok ganimet” olacağını vaat etti.

Fortnite v5.10 güncellemesi ayrıca Compact SMG’yi Battle Royale moduna ekler. Açıklamada, “Battle Royale’daki en yeni silahı geri alın. Yüksek kapasiteli, hızlı ateşleme Compact SMG ile yakın çatışmalarda mücadele edin.” deniliyor. Bir SMG’den tahmin edebileceğiniz gibi silah, korunmasız düşman oyuncuları ve ölümcül hasarı kapatmak için son derece yararlıdır.

Bu arada, Save the World’de oyuncular Thunder Route 99‘u keşfedebilecekleri Canny Valley çölüne gidebilirler. Epic, “Hikayeye kapıl, sırlarını ortaya çıkar ve arkadaşlarınla birlikte yeni Arid Biome’yi keşfet.” diyor. Tam Fortnite: Battle Royale güncellemesi 5.10 yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Fortnite Güncellemesi 5.10 Bazı Yama Notları

#Fortnite1st Birthday
– # Fortnite1st için planlanmış bir doğum günü partisi var ve davetlisiniz! Pasta ye, partiye katıl ve arkadaşlarını getir. Tamamladığınız her Doğum Günü Yarışması, doğum günü kozmetik setinin bir diliminin kilidini açar.

Playground LTM (Battle Royale)
– Playground modu 25 Temmuz Çarşamba günü geri dönüyor! Yeni takım seçme seçenekleri, sizin ve ekibinizin uygulama ve eğitim için takım savaşları oluşturmasına izin verir. nRace! Ekran görüntülerinizi ve sinematiklerinizi sosyal olarak oluşturun ve paylaşın.

Compact SMG (Battle Royale)
– Battle Royale’deki en yeni silahı geri alın. Yüksek kapasiteli, hızlı ateşleme Compact SMG ile yakın çarpışmalarda mücadele edin.

Canny Valley (Save the World)
– Canny Valley çölüne maceraya atılın ve Thunder Route 99’u keşfedin… Hikayeye kapılın, sırlarını ortaya çıkarın ve arkadaşlarınızla birlikte yeni Arid Biome’yi keşfedin.

Save the World Celebration
– # Fortnite1st’i pasta, yağma ve özel bir oyun içi görev dizisiyle kutlayın. Birthday Brigade Ramirez’in kilidini açmak için görevi tamamlayın. Parti yaparken, sınırlı bir süre Birthday Llama harcanabilir, etkinlik bileti kazanmak için doğum günü pastalarını bulup yiyin.