Fortnite Güncellemesi 6.10

Fortnite Güncellemesi 6.10

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Epic Games, şimdi PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, iOS ve Android’de kullanıma sunulan Fornite’ın 6.10 güncellemesi için yama notlarını yayınladı. Battle Royale modunun en büyük yeni eki, bir yükseltme fonksiyonu olan iki koltuklu bir araç olan Quadcrasher. Bu araç yapıları parçalamak için mükemmeldir, bu yüzden bu Victory Royale’leri güvenceye almak için hiç şüphesiz anahtar olacaktır. Güncelleme ayrıca, oyuncuların oyun içi turnuvaları bulacağı yeni bir “Etkinlikler” sekmesi de ekler.

Yama ayrıca oyunun gerçekleştirme ve oynatma tarzına göre çeşitli ince ayarlar yapar. Bir PlayStation 4 Pro’da olanlar için, Fortnite artık 4K TV’ye takıldığında 1080p yerine 1440p’de görüntülenecek. Silah ve eşya departmanında, Port-a-Fortress devre dışı bırakılırken Epic, onunla ilgili bir sorun buldu. Bu arada Guided Missile, yanlış yöne artık ateş etmiyor, bu da güzel ve oyuncular artık bununla uğraşırken kalıcı olarak bir Supply Drop’a eklenmeyecek.

Save The World ile ilgili yenilikleri görmek isteyenler için, yama notlarına göz atın. Tam Battle Royale değişikliklerine Quadcrasher’ı gösteren bir videoda göz atabilirsiniz. Ayrıca Fortnite’ı hemen indirmek için buradan ulaşabilirsiniz.