Fortnite Güncellemesi 7.10 Yama

Fortnite Güncellemesi 7.10 Yama

Fortnite: 14 Days of Fortnite

Fortnite: 14 Days of Fortnite

Epic Games, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, iOS ve Android’de Fortnite’ın 7.10 güncellemesini yayınlıyor. Bunun bir parçası olarak, geliştirici ayrıca güncellemede yapılan tüm yeni eklemeler ve ince ayarların ayrıntılarını içeren yama notları yayınladı. Odak noktası şüphesiz 14 Days of Fortnite sınırlı zaman modudur. 19 Aralık’ta başlayacak ve düzenli aralıklarla çeşitli etkinlikler arasında geçiş yapacak.

Epic, “14 Days of Fortnite etkinliğinde hem yeni hem de geri dönen LTM’ler olacak” açıklamasında bulunuyor. “Büyük takım modları her iki günde bir değişir ve küçük takım modları her 24 saatte bir döner.” Diğer yandan, güncelleme ayrıca bir dizi silahın işleyiş şeklini de ayarlıyor. En önemlisi Heavy Assault Rifle, görüşlerini hedeflemediğinde etkinliğini azaltmıştır.

Dikkat edilmesi gereken diğer hususlar buzlu yüzeylerde kayan kara taşıtlarını içerir. Mounted Turrets’in yakınındaki eşyaların alınması daha kolay, Stormwings yüzde 50 daha fazla hasar alıyor ve dört tekerleğe bir araç iniş yapmak artık içindeki oyunculara zarar vermeyecek.  için tam yama notlarına bir göz atın. Epic’in web sitesinde tam yama notlarında Fortnite: Battle Royale, Creative ve Save The World ile yeni ve değişimin ne olduğunu keşfedebilirsiniz.