Fortnite Güncellemesi Yakında Gelecek ve Sunucular Kapanmayacak

Fortnite Güncellemesi Yakında Gelecek ve Sunucular Kapanmayacak

Fortnite Güncellemesi

Epic’in battle royale oyunu Fortnite için bir sonraki güncelleme yakında çıkıyor. 5.21 güncellemesi 15 Ağustos’a ulaşacak ve iyi haber ise, geçmişte olduğu gibi piyasaya sürülmeyle birlikte sunucunun hizmet dışı kalmasına da neden olmayacak.

Epic, bu güncellemede neyin yeni olduğunu söylemedi, ancak oyun içi haber bülteni yeni bir Heavy Sniper‘ın gelişini hızlandırıyor, bu yüzden bu hafta yayınlanabilir.

Yakında Fortnite 5.21 güncellemesi hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi ortaya çıkacaktır; muhtemelen tam yama notları, güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte piyasaya sürülecektir.

Geçtiğimiz haftanın 5.20 güncellemesi Battle Royale‘a yeni bir silah getirdi: Double Barrel Shotgun, güçlü bir yakın mesafe silahıydı. Bu arada Fortnite’ın Save the World modu da yeni bir kahraman aldı: Ragnarok, Dark Viking.

Diğer yandan, şimdi Steady Storm sınırlı zaman modunu oynamak için son şansınız. Hoş ve yeni bir dokunuşla bu mod, tüm maç boyunca adada sürekli olarak kapalı olan ve güvenli bölgeleri olmayan bir fırtınaya sahiptir. Bu şekilde, hayatta kalmak için harekete devam etmelisiniz ki bu da bir aciliyet katmanı ekler.

Geçmişte olduğu gibi, yeni güncellemenin tüm platformlarda aynı anda başlatılması bekleniyor. Fortnite, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS ve Android için kullanılabilir. İndirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.