Fortnite Hero Mansion ve Villain Hideout Nerede Bulunur?

Fortnite Hero Mansion ve Villain Hideout Nerede Bulunur?

Fortnite Hero Mansion ve Villain Hideout

Fortnite Hero Mansion ve Villain Hideout

Fortnite: Battle Royale‘in Sezon 10, Hafta 5 challenges görevleri artık tüm platformlarda yayında. Bu, Battle Pass sahiplerinin tamamlayacakları ve Battle Stars’ı kazanacakları yeni görevler anlamına geliyor. Bu haftaki challenges‘a, film ve süper kahramanlar temalı olan 4. Sezonu hatırlatan Blockbuster adı verildi.

Uygun olarak, bu haftaki görevler o sezondan en dikkat çekici unsurların etrafında dönüyor. Size biraz sıkıntı verebilecek olan görevlerden biri, kötüleşmiş bir kahraman konağına ve terk edilmiş bir kötü adam sığınağına inmenizi ister. Bunlar nereye bakacağınızı bilmiyorsanız bulunması zor olabilir. Bu yüzden challenge görevini tamamlamanıza yardımcı olması için haritayı ve bu yazıyı hazırladık.

Fortnite Hero Mansion ve Villain Hideout Konumları

Challenge görevinin dediği gibi, bu challenge için iki spesifik yer arıyor olacaksınız ve bunlar adanın farklı ucundalar. Kötüleşen kahraman konağı, Lonely Lodge’un güneydoğusunda, adanın en doğu ucunda; kötü adam sığınağı ise Snobby Shores’ın kuzeydoğusunda yer alıyor.

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Bu görevi tamamlamak için, yalnızca belirtilen iki yeri ziyaret etmeniz gerekir. Birbirlerinden çok uzakta oldukları göz önüne alındığında, bunu yapmanın en kolay yolu bir yere inmek, sonra başka bir maça geçmek ve diğerine inmek olacaktır. Bu bittiğinde, 10 Battle Stars kazanacak ve başka bir Blockbuster challenge görevinin kilidini açacaksınız.