Fortnite Hesaplarınızı Nasıl Bağlarsınız?

Fortnite Hesaplarınızı Nasıl Bağlarsınız?

Fortnite Hesapları Bağlama

Fortnite Hesapları Bağlama

Aylar boyunca Sony, Fortnite‘ta cross-play’ye geldiğinde kapalı bir kutu olmuştu, ancak şirket bu hafta başlarında nihayet kararını verdi ve popüler battle royale oyunu için “genişletilmiş cross-play beta” yı başlattı. Farklı konsollarda oynamak için zaten birden fazla Fortnite hesabı oluşturduysanız, Epic şimdi tüm konsollarınızı tek bir Epic Hesabına bağlamanıza izin veren bir araç geliştirdi.

Öncelikle geliştirici, aşağıdaki işlemlerin mevcut satın alımlarınızı ve ilerlemenizi hesabınızdan transfer etmeyeceğini vurgular; bunun yerine, platformlarda taşımak için yapacağınız gelecekteki ilerlemelere ve satın alımlara izin verecektir. Geliştirici, bu Kasım ayında bir hesap birleştirme aracı yayınladığında mevcut tüm ilerleme/satın alma işlemlerinizi tek bir hesapta birleştirebileceksiniz.

Hesapları bağlamadan önce, ilk önce hangi platformun Birincil konsolunuz ve hangisinin İkincil olacağına karar vermelisiniz. Epic, platformu Birincil hesabınız olarak değerlediğiniz ilerleme/satın alma işlemleriyle kullanmanızı önerir; çünkü İkincil konsolunuz satın alma işlemine, hesap birleştirme aracı kullanıma sunuluncaya kadar erişemez.

Birincil konsol ve İkincil olanı belirledikten sonra, bunları birbirine bağlamak için Epic’in web sitesinde belirtilen adımları uygulamanız gerekir. Her iki konsol hesabınızın da bir Epic Account (Epic Hesabı) ilişkisine sahip olması gerekir; eğer biri yoksa, bir tane oluşturmanız gerekir. Bu adımın sonunda, her konsol için bir tane olmak üzere iki ayrı Epic Hesabınızın olması gerekir. Ayrıca, her bir hesap için farklı bir e-posta adresi kullanmanız gerekecektir.

Bunu yaptıktan sonra, İkincil konsolunuzun bağlantısını kaldırmanız gerekir. İkincil konsol hesabınızla Epic’in web sitesine giriş yapın, Hesap açılır menüsüne tıklayın, ardından Bağlı Hesaplar’a tıklayın ve Bağlantıyı Kes’i seçin. Ancak, ikincil konsol hesabınız için giriş bilgilerini sakladığınızdan emin olun, Kasım ayında hesap birleştirme işlemini tamamlamak için ihtiyacınız olacaktır.

Bağlantıyı Kes’i tıkladıktan sonra, Birincil konsol hesabınızla tekrar giriş yapın, Hesap açılır menüsünü ve ardından İkincil konsolunuza Bağla’yı tıklayın. İstendiğinde bu konsolda oturum açın, Birincil ve İkincil konsol hesaplarınız bağlanacaktır. İşlemi nasıl tamamlayacağınızla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. Fortnite’tı eğer istiyorsanız buradan indirebilirsiniz.