Fortnite Holografik Domates Başı, Durrr Burger Başı ve Dumpling Başı Nerede Bulnur?

Fortnite Holografik Domates Başı, Durrr Burger Başı ve Dumpling Başı Nerede Bulnur?

Fortnite Holografik Domates Başı, Durrr Burger Başı ve Dumpling Başı

Fortnite Holografik Domates Başı, Durrr Burger Başı ve Dumpling Başı

Sezon 9, Hafta 4 challenges artık Fortnite‘da mevcut ve bunlar arasında birazcık dedektiflik gerektiren çalışmalar da var. Söz konusu challenge, ücretsiz setin bir parçası olduğu için herkes bunu yapabilecektir. Oyunculara üç özel simge bulma ve yakınlarında dans etme görevini verir.

Bunlardan ilki, Mega Mall’a giderek fark edebileceğiniz Holografik Domates başı. Eğer buna aşina değilseniz endişelenmeyin, Retail Row’un olduğu yerde, ama Sezon 9 olayını atladıktan sonra, artık bir alışveriş merkezi haline geldi. Dev bir domates yüzü olduğu için görülmesi oldukça açık, ama buna ulaşmanın en kolay yolu yanına düşüp süzülmektir. Oraya ulaştıysanız dans edin.

Challenge görevinin ikinci aşaması, Holografik Durrr Burger başının içinde dans etmeyi içeriyor. Bu da yine başka bir yarı-yeni bölgede bulunur: Neo Tilted. Bu temelde Tilted Towers’ın fütüristik bir versiyonudur, bu yüzden tam olarak nereye gideceğinizi bilirsiniz. Bununla birlikte, bu ulaşılması daha zordur, bu yüzden kaynaklardan tasarruf etmenizi ve ona doğru yolu belirlemenizi öneririz.

Son olarak, çok aşamalı challenge Dumpling başının üstünde bir dansla bitiyor. Bunun için Lucky Landing’e gitmeniz ve pagodaya benzeyen yapılardan birinin tepesine bir göz atmanız gerekir. En yüksek binada, kızgın görünen dumpling’i çatıda göreceksiniz. Oraya çıkın ve dansınız yapın. Yerlerin listesi için aşağıya göz atabilirsiniz.

Fortnite Holografik Domates Başı, Durrr Burger Başı ve Dumpling Başı Konumları

 – Holografik Domates başı: Mega Mall’da bulunabilir.

 – Holografik Durrr Burger başı: Neo Tilted’ı üstünde bulunabilir.

 – Dumpling başı: Lucky Landing’de bir binanın tepesinde bulunabilir.