Fortnite Junk Junction Hazine Haritası Nerede Bulunur?

Fortnite Junk Junction Hazine Haritası Nerede Bulunur?

Fortnite Junk Junction Hazine Haritası

Fortnite Junk Junction Hazine Haritası

Sezon 8, Hafta 10’daki Fortnite challenges şimdi mevcut. Büyük ölçüde kolay olsalar da, içlerinden bazıları arasında alevli çemberlerin arasından geçmek gibi birkaç zorlu olanları vardır. Başka bir korsan temalı challenge, bir hazine haritası bulmanızı ve sonra ganimet için onu takip etmenizi gerektirir. Her zaman olduğu gibi, hızlı bir şekilde halletmek ve ödüllerinizi kazanmak için inceleyebileceğiniz küçük bir yazı hazırladık.

Challenge görevinde belirtildiği gibi, üzerinde hazine haritası bulunan tabelayı bulmak için Junk Junction‘a gitmeniz gerekir. Daha spesifik olarak, konumun merkezine gitmeniz ve mor nakliye konteynere bakmanız gerekir. Hemen önünde, birkaç garip kaktüsün neye benzediğini gösteren bir tabela bulacaksınız.

Bunlar aslında Fatal Fields’in kuzey-batısındaki yeraltı madenlerini bulabilirsiniz. Haritanızı açın ve F8 üzerinde yakınlaştırdığınızda, hazine haritasında gösterilenlerle aynı şekilleri göreceksiniz. Bu yere bir gezi yapın ve sizi bekleyen değerli Battle Star’ı bulacaksınız.

Fortnite Junk Junction Hazine Haritası Konumu

Fortnite Junk Junction Hazine Haritası Konumu

Hazine haritası tabelası: Bu, Junk Junction’nın merkezinde, mor nakliye konteynerinin hemen önünde bulunabilir.

Hazine yeri: F8’deki Fatal Fields’in kuzey batısında.

Sezon 8, Hafta 10 için diğer zorlu challenge ise, Alevli Çemberlere kendinizi fırlatmanızı içerir. Bu çemberler adada ortaya çıktı ve challenge görevini tamamlamanız için korsan toplarını kullanmanız gerekecek. Alevli Çemberleri nerede bulabileceğinizi aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Fortnite Alevli Çemberler Nerede Bulunur?

Fortnite 8.51 Güncellemesi

Fortnite Sezon 8, Hafta 10 Challenges