Fortnite Korsan Kampları Açıklandı

Fortnite Korsan Kampları Açıklandı

Fortnite Korsan Kampları Nerede?

Fortnite Korsan Kampları Nerede?

Fortnite Sezon 8 resmen başladı, bu da yapılacak yeni challenges anlamına geliyor. Çalışma şekli önceki sezona göre değişmedi. Sadece geliştirici Epic Games arayüzü yeniledi, bu yüzden kaygan ve modern görünüyor. Her zaman olduğu gibi, Battle Pass seviyesini yükselten ve size yeni kozmetikler veren Battle Stars kilidini açmak için challenges tamamlamanız gerekir. Sezon 8, Hafta 1’in challenges’ı oyuncuların tüm Korsan Kamplarını ziyaret etmelerini ister.

Bu kamplar, korsanların gelişiyle birlikte ortaya çıktıkları için sezon için yeni. Bu da, onları bulmak için adanın etrafında koşarak biraz zaman geçirmeniz gerektiği anlamına gelir. Yapmanız gereken tek şey, challenge tamamlama yolunda ilerlemek için birini ziyaret etmek, ancak toplamda yedi tane var, bu yüzden biraz zaman ve çaba gerektirebilir.

Bununla birlikte, işleri hızlandırmak için, sizi bu kampların tam olarak bulunduğu yere yönlendirecek bir yazı hazırladık. Basitçe aşağıdaki haritayı kullanın, işaretli yerlere gidin. Zaman kaybetmeden işiniz bitecektir. Bunu yapmanın en hızlı yolu Savaş Otobüsünden atlayıp doğru olan tek yere inip kendini öldürmek ve sonra tekrar etmektir.

Fortnite Korsan Kampı Yerleri

 – Lazy Lagoon’ın batısında
 – Volkanın hemen güneyinde
 – Cennet palmiyelerin kuzey batısı
 – Salty Springs’in güneyi
 – Dusty Divot’un Batısı
 – Tilted Towers’ın güney batısında
 – Pleasant Park’ın Batısı

Epic Games, Fortnite 8.0 güncellemesinin tam yama notlarını yayınladı, böylece Sezon 8 için değiştirilen her şey ve bunun için yeni eklemeler hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz. Yeni sezon, beraberinde yeni bir Battle Pass ve bazı çok güzel yeni skinler getiriyor. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.