Fortnite Mobile Artık Tüm iOS Kullanıcılarına Açılıyor

Fortnite Mobile Artık Tüm iOS Kullanıcılarına Açılıyor

Fortnite Mobile iOS

Fortnite Mobile iOS

Epic Games, Fortnite Mobile için henüz davetli oynama testini tamamladı. Desteklenen bir iOS cihazına sahip olan herkes, artık tümüyle telefonlarda ve tabletlerde oynanabilen son derece popüler oyuna kendini kaptırabilir.

Fortnite, Mart ayında testin başlangıcından bu yana iOS App Store’da ücretsiz olarak indirildi, ancak sadece erişim izni alan kullanıcılar (Epic veya arkadaşlık davetleri olanlar) giriş yapabildiler. Henüz yapmadıysanız, bir hesap oluşturmak için Epic’in web sitesine gidebilirsiniz. Ancak oynamak için, aşağıdaki cihazlardan birine ihtiyacınız olacak:

Fortnite Mobile Destekli iOS Cihazları
 – iPhone SE
 – iPhone 6S
 – iPhone 7
 – iPhone 8
 – iPhone X
 – iPad Mini 4
 – iPad Air 2
 – iPad 2017
 – iPad Pro

Fortnite Mobile, iPhone 5S, 6, 6 Plus veya iPad Air, Mini 2, Mini 3, iPod Touch gibi cihazları desteklemiyor. Bunların sahipleri için talihsiz olsa da, uygun donanıma sahipseniz, Fortnite Mobile size oyunun şaşırtıcı derecede eksiksiz bir versiyonunu sunar. Haftalık zorluklar ve diğer herşey dahil. Bu, diğer platformlarla isteğe bağlı çapraz oynamanın varlığı göz önüne alındığında gereklidir, ancak oyun Xbox One X sürümüne kıyasla gayet iyi bir istikrara ssahiptir.

Fortnite Mobile’ın Android sürümü için hala belirli bir söz yok. Epic geleceğini söyledi, ama ne kadar yakında zamanda onu bilmiyoruz. Büyük ihtimalle artık, iOS’ta test tamamlandığına ve tüm platformlarda devam eden sorunlar yavaş yavaş çözüme kavuştuğuna göre, şimdi Android’e odaklanabilirler.

Kaynak: 1