Fortnite Mobile İnanılmaz Bir Başarıya Ulaşıyor

Fortnite Mobile İnanılmaz Bir Başarıya Ulaşıyor

Fortnite Mobile Zirvede

Fortnite Mobile Zirvede

Fortnite, PC, PS4 ve Xbox One’da piyasaya sürmüş olabilir, ancak oyunun yeni mobil versiyonu inanılmaz satış rakamları ile gündem olmayı başarıyor. Mobil istatistikler web sitesi Sensor Tower’a göre, iOS‘taki Fortnite, ilk 30 gün içinde kullanılabilir durumda olan 25 milyon doları aştı. Fortnite henüz Android cihazlarda yayınlamadı. Ancak web sitesi, Android sürümü bu yaz yayınladığı takdirde, oyunun mobil sürümlerinin bu yıl kabaca 500 milyon dolardan fazla kazanacağını tahmin ediyor.

Fortnite Mobile, sadece bir iOS testi olarak başladı, ama Nisan ayının başında tüm iPhone ve iPad kullanıcıları için yayınlandı. Sensor Tower, oyunda günlük ortalama oyuncu harcamalarının toplamda 1 milyon dolar kazandığını bildirdi (oyunun indirilmesine ve oynamasına rağmen). ABD App Store’da sadece Netflix’e geçilmiş durumda. Oyunun aşağıdaki Sensor Towers tablosundaki diğer en iyi iOS uygulamaları ile olan ilişkisini görebilirsiniz.

Fortnite Mobile Satış Grafiği

Fortnite Mobile Satış Grafiği

Ne olursa olsun, Android sürümü piyasaya sürüldüğünde Fortnite’ın satışları şüphesiz yukarıya doğru ilerlemeye devam edecek. Bu özellikle güvenli bir bahis, özellikle de Çin’in Fortnite sürümünün gelecekte olabileceği göz önünde bulundurulduğunda ve Çin, Android cihazların büyük bir tüketicisidir (Çinli oyuncuların Fortnite’i hangi platformlarda alacağı konusunda resmi bir kelime olmamasına rağmen). Oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Fortnite İndir