Fortnite Mobile’a Yeni Özellikler ve Performans İyileştirmeleri Geliyor

Fortnite Mobile’a Yeni Özellikler ve Performans İyileştirmeleri Geliyor

Fortnite Mobile

Fortnite Mobile

Epic, birkaç ek özelleştirme özelliği, geliştirilmiş performans ve ince ayarları içeren mobil cihazlarda Fortnite için planlarını özetledi. Duyuru, zaten mevcut veya yakında çeşitli özelliklerle, iddialı bir dizi iyileştirme düzenlemektedir.

Şu an mevcut olan, daha fazla düzenlenebilir HUB ayarlarıdır. Sisteme eleman ekleyebilmenizi ve oyun oynama, düzenleme ve mücadele gibi üç oyun modu için görünürlük ayarları arasında seçim yapabilmenizi sağlar. Ayrıca stüdyo, kontrol seçeneklerine daha yakından bakacak ve son 6.10 güncellemesindeki quickbar düğmelerini zaten geri getirdi. Epic, desteği test etmek için çeşitli denetleyici kurulumlarını test etmeye başladığını da söylüyor.

Performans cephesinde bakıldığında ise, yakın gelecekte ileri teknoloji mobil cihazlarda 60 FPS işlevselliğinin kilidini açacak. Cihazların yükü kaldırabileceğinden emin olmak için bazı testler yapmak zorundadır, ama bu köşede göründü diyebiliriz. Ayrıca, hem Android hem de iOS cihazlarda genel performans iyileştirmeleri ve optimizasyon üzerinde çalışmakta ve oyunun aldığı hafıza miktarını azaltmaktadır. Son olarak stüdyo, haftalık olarak geldiğinden beri, güncellemelerin ve yamaların boyutlarını azaltmaya kendini adamıştır.

En son Fortnite güncellemesi v6.22, iki yeni sınırlı zaman modunu ve yeni bir ağır AR silahını ekledi. Ayrıca, bu hafta daha sonra gelecek olan yeni NFL skinlerinin de temelini attı.