Fortnite Playground LTM Yakında Gidiyor

Fortnite Playground LTM Yakında Gidiyor

Fortnite Playground

Fortnite Playground

Geliştirici Epic Games Fortnite‘ın en yeni sınırlı zaman modu olan Playground‘un, 12 Temmuz Perşembe günü ayrıldığını duyurdu. Reddit üzerinden yazan geliştirici, oyuncuların bu mod hakkında sağladığı tüm geri bildirimleri takdir ettiğini belirtti.

Playground’un bir sonraki sürümünün, oyuncuların Playground içinden takım seçmesine izin verecek yeni işlevler sunması bekleniyor. Epic bunu sağlayabiliyorsa, oyunculara aşağıdaki gibi şeyler yapma yeteneği verilecektir:

– 1v1s ve 2v2s
– Denetleyicilere yardımcı olma
– Diğer oyuncuların yapılarını düzenleme
– Takım arkadaşlarını / düşmanları doğru etkileyen tuzaklar
– Haritadaki ekip arkadaşlarını vurgulama
– Kazma ile düşmanları mahvetme

Epic, bir gün Fortnite‘da bir “tam yaratıcı mod” sunmayı umduğunu ve Playground’un buna “ilk adım” olduğunu söyledi.

Playground, özel bir sunucu gibi hareket eden bir “düşük basınçlı ortam” olması amaçlanmıştır. Oyuncuların haritayı keşfetmelerine ve diğer kişiler tarafından yok olma riskinden arınmış üç arkadaşa kadar oynamalarına olanak sağlar.

Her bir Playground maçı bir saat sürecek ve fırtına dairesi 55 dakika geçene kadar harita üzerinde kapanmaya başlamayacak. Fırtına tarafından elenmediği takdirde oyuncular hemen yeniden dirilecek olsa da, dost ateşi devreye girer. Bulmak için daha fazla ganimet de vardır ve düzenli maçta yapamayacağınız oyunla uğraşmak için fırsatlar sunar.