Fortnite: Save The World “Sunucu Performansı” Nedeniyle Kapandı

Fortnite: Save The World “Sunucu Performansı” Nedeniyle Kapandı

Fortnite Save The World Kapandı

Fortnite Save The World Kapandı

Epic Games, Stormshield Storage ve Frostnite modu ile ilgili sorunları araştırırken Fortnite‘ın Save the World özelliğini devre dışı bıraktı. Geliştirici, “uzun yükleme süreleri ve sunucu performans sorunları” raporlarını takip ederek oyun sunucularını çıkarma kararı aldı.

Epic, Twitter hesabı üzerinden güncellemeler sunuyor; bu yazının en son güncellemesi, şirketin “sorunları hâlâ soruşturması” ve “mevcut olan güncellemeleri sağlamasıdır”. Fortnite’ın ücretsiz oynanabilen Battle Royale modları problemlerden etkilenmemiş gibi görünüyor.

Fortnite’ın yakın zamanda piyasaya sürülen en son 7.10 güncellemesi bir dizi denge değişikliğini getirdi ve 14 Days of Fortnite etkinliği için oyunu hazırladı. Sınırlı zaman modu 19 Aralık’ta başlayacak ve düzenli aralıklarla çeşitli etkinlikler arasında geçiş yapacak. Epic, “14 Days of Fortnite etkinliğinde hem yeni hem de geri dönen LTM’ler olacak. Büyük takım modları her iki günde bir değişir ve küçük takım modları her 24 saatte bir döner.” açıklamasında bulunuyor.