Fortnite Sezon 5 Mobil Ortamda Otomatik Ateşleme Ekliyor

Fortnite Sezon 5 Mobil Ortamda Otomatik Ateşleme Ekliyor

Fortnite Sezon 5 Mobil

Fortnite Sezon 5 Mobil

Yeni zorluklar (ve ödüller), World Collide etkinliği ile haritanın yepyeni bir alanı, oyuncuları gökyüzüne göndermek için Rift’ler ve tüm ekibinizi taşımak için Karts ile birlikte Fortnite Sezon 5 resmen başladı. Tüm yeni eklemelerin yanı sıra, otomatik ateşlemenin eklenmesi de dahil olmak üzere, oyunun mobil versiyonunda birkaç değişiklik ve ince ayar var.

Oyuncunun silahının, hedefin menzildeki bir düşmandan geldiği anda otomatik olarak ateşlenmesine olanak veren Otomatik Ateş, şimdi etkinleştirilebilir. Bu yeni seçenek, dokunmatik ekranın daha kolay yönetilmesini sağladığından, daha önce hedefe doğru kaydırmak ve aynı başparmak ile ateş etmek için dokunmak gibi. Oyuncular, oyuna başladıktan sonra Ayarlar’ gidip Custom HUD Layout ve ardından Select Fire Mode’u seçerek otomatik ateşlemeyi etkinleştirebilir. Şimdi üç seçenek var: Tap-to-Fire, Dedicated Fire Button ve Autofire.

iPhone ve iPad’de oynayanlar için birkaç hata düzeltmesi de var. Thermal Scoped AR (Termal Kapsamlı AR) şimdi tüm cihazlarda uygun görsel efektlere sahip olacak, araç yolcuları artık Remore Patlayıcılarını patlatabiliyor ve spekülasyon yaparken Sağlık ve Kalkan numaraları artık kendinize gösterilmeyecek. Epic Games aynı zamanda Build Moduna girerken cep telefonundaki ateş düğmesini basılı tuttuğunuzda artık gelecekte inşa etme yeteneğinizi etkilemeyeceğini söylüyor.

Genel oyunun birçoğu mobil versiyonu etkiliyor ve tüm detayları görmek için Epic Games’in Fortnite yama notlarını okuyabilirsiniz.