Fortnite Sezon 6 Başlangıç Tarihi Onaylandı

Fortnite Sezon 6 Başlangıç Tarihi Onaylandı

Fortnite Sezon 6

Fortnite Sezon 6

Fortnite 6. Sezon neredeyse geldi. Ada etrafında dolanan gizemli mor küp ile ilgili olayların oldukça garip bir dönüşü spekülasyonundan sonra, Epic, son derece popüler battle royale oyununun yeni sezonunun ne zaman başlayacağını doğruladı ve çok yakında.

Geliştirici, Sezon 6‘nın, 27 Eylül Perşembe günü başlayacağını duyurdu. Resmi Fortnite web sitesinde, Sezon 5‘in 25 Eylül’de resmen sona erdiğini ve Epic’in tipik olarak bir önceki sezon sona erdikten kısa bir süre sonra yeni bir sezonun başladığını belirttiği için sezonun önümüzdeki hafta başlayacağı tahmin ediliyordu.

Bu ayrıca, kalan tüm zorlukları tamamlamanız ve Sezon 5’in Battle Pass ödüllerinin geri kalanının kilidini açmanız için son fırsatınızı sunar. Bunu başarmanıza yardımcı olmak için Epic, bu hafta sonu şu andan itibaren 24 Eylül’e kadar, bu haftasonu Fortnite’ta % 400 daha fazla bir Match XP sunuyor.

Sezon 6’dan ne bekleyeceğimizi henüz bilmiyoruz, ancak oyunda bazı garip olaylar ortaya çıkıyor. Ağustos ayında, bir şimşek çaktı çöle çarptıktan sonra, gizemli mor bir küp bıraktı. Küp, oyuncuların onunla nasıl etkileşime girdiğine bağlı olarak farklı tepki gösteriyor.

Yaklaştıktan hemen sonra, küp yavaşça Fortnite haritasının etrafında dönmeye başladı. Hedefin ne olduğu belliydi, fakat bu haftanın başlarında, küp Loot Gölü’ne daldı. Suyu sadece morlaştırmakla kalmadı, aynı zamanda tüm gölden küpün sahip olduğu aynı zıplama özelliği sayesinde devasa bir trambolin oldu. Tüm bunların Sezon 6 ile nasıl bir ilişkisi olduğu belli değil, ancak öğrenmek için daha fazla beklemek zorunda kalmayacağız.