Fortnite Sezon 6 Harita ve Yeni Yerler

Fortnite Sezon 6 Harita ve Yeni Yerler

Fortnite Sezon 6

Fortnite Sezon 6

Fortnite Sezon 6‘da, geliştirici Epic Games, oyunun Battle Royale modunun bir parçası olarak bazı ince ayarlarla inşa, kırma, yağma ve öldürme yapan insanlara Island (Ada) verdi. Fortnite 6.0 güncelleme notlarında ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, kontrol edilecek bir dizi yeni yer vardır ve harita bunu yansıtacak şekilde güncellenmiştir.

Bulunduğunuz yerde tam olarak neyin değiştiğini ve kendiniz keşfetmeden tam olarak ne olduğunu söylemek zor olsa da, harita üzerinde hemen görebileceğiniz birkaç değişiklik var. Her şeyden önce, yağma gölü şimdi karartılmış durumda, ortada daha küçük bir kara kütlesi görülebiliyor. Bu toprak kütleleri artık oyuncuların üzerine süzülerek, ona binerek ya da göle atlayıp ona sıçrayarak ulaşabilecekleri yüzen bir adadır.

Haritadaki diğer büyük değişiklik, haritada siyah noktalar olarak görebileceğiniz yeni bozuk alanlar. Bunlar, oyuncuların zevk alması için güzel ve yeni bir görsel değişim sağlar, ancak aynı zamanda gizlenmiş bazı sırlar da olabilir. Yama, Sezon 6: Floating Island (Yüzen Ada), Corrupted Areas (Bozuk Alanlar), Corn Fields (Mısır Tarlaları), Haunted Castle (Perili Şato) için dört yeni yer açmaktadır. Bununla birlikte, notlar ayrıca oyunculara “içerideki oyuna girip bulmaları” tavsiyesinde bulunuyorlar. Yeni haritaya bir göz atın.

Fortnite Sezon 6 Harita

Fortnite Sezon 6 Harita

Sezon 6 ile gelen diğer büyük yeni ekleme Evcil Hayvalar’dır. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu özellik, oyunu yolculuğunuza katılan küçük bir yaratıkla oynamanıza izin veriyor. Shadow Stones adında yeni bir sarf malzemesi de var.

En son güncellenen ayrıca Impulse Grenade, Suppressed Submachine Gun, Light Machine Gun, Bouncer ve Remote Explosives’i de Vault’a taşıyor. Ancak, bu silahlar ve eşyalar Oyun Alanlarında kullanılabilir. Tam Fortnite 6.0 güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.